SUTRA:Rak će biti PONOSAN na sebe, Devica mora POPUSTITI, a Vodoliji se smeši LJUBAVNA SREĆA!

SUTRA:Rak će biti PONOSAN na sebe, Devica mora POPUSTITI, a Vodoliji se smeši LJUBAVNA SREĆA!

6. lipnja 2021. 0 By Maja

OVAN

Ono što vam ostavri dobar rezultat to ne menjate. Tako će biti i danas bar kada je posao u pitanju. Danas će te postići malo više nego uobičajeno ,a sve zahvaljujući vašem trudu i disciplini na radnom mestu. Odgovorna ste osoba koja  zna šta je važno u životu. Ne menjajte ništa ,jer samo tako će te još više napredovati.

 

BIK

Danas će te biti željni mira i tišine jer će vaše raspoloženje biti veoma loše. Danas nećete imati mnogo volje da učinite nešto produktivno. Potreban vam je odmor jer ste mnogo iscrpljeni. Danas odvojite vremena samo za sebe. Lep provod u prirodi će vam vratiti energiju koja vam je potrebna. Danas mislite samo na sebe, i to vam niko ne može zameriti jer ste vi to zaslužili.

 

BLIZANCI

Danas će vam biti potrebna nečija podrška i nju će te i dobiti. Bićete mnogo zahvalni osobi koja će vam priskočiti u pomoć. Previše je obaveza koje prosto ne možete sami da završite. Za to nećete ni imati potrebe jer timskim radom uspećete da završite sve što vam se nagomilalo. Kraj dana donosi mir odmaranje koje vam je preko potrebno.

 

RAK

Mada ste se pomalo ulenjili, danas će te ipak uspeti da dovršite veći deo vaših poslovnih obaveza. Vi ćete biti zadovoljni sa sobom, ali i ljudi koji vas okružuju će imati samo pohvale za vas. Vrlo uspešan dan će se završiti u krugu dobrih prijatelja koji su vam u svemu velika podrška.

 

LAV

Danas će te se slabo moći koncentrisati na poslovne obaveze jer vam privatni problemi neće izlaziti iz glave. Neka dešavanja vas prosto emotivno lome, i vi morate početi da mislite i na sebe. Previše popuštate osobama koje vas okružuju tako da nije ni čudo što se osećate loše. Zauzmite se više za sebe i ne dozvolite da se neko igrasavašim emocijama.

 

DEVICA

Danas vas očekuju manje nesuglasice sa radnim kolegama. Jednim delom ste sami za to krivi jer vi prosto ne umete da poustite. Umesto da se koncentrišete na stvari koje su zaista bitne vi radije terate po svom. Do kraja dana će te i sami shvatiti kako je neodgovrno vaše ponašanje, i vi će te tražiti pomirenje sa osobom  sa kojm će te imati manje rasprave.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2