Uskoro POČINJE VLADAVINA  NAJNEŽNIJEG ZNAKA i evo kakve PROMENE DONOSI!

Uskoro POČINJE VLADAVINA NAJNEŽNIJEG ZNAKA i evo kakve PROMENE DONOSI!

6. lipnja 2021. 0 By Maja

OVAN

Vladavima raka vama donosi velike poslovne promene. Vi će te promeniti svoje radno mesto. Početak kao i svaki će vam biti težak, ali vi će te na ovom radnom mestu uspeti da ostvarite fantastičene finansijske dobitke. U ovom periodu sreća gleda na vas. U ljubavi će sve ostati po starom, ali vi svakako ništa ne bi menjali jer je vaša veza trenutno savršena.

 

BIK

Vama u ovom periodu dolaze promene koje vam se neće mnogo svideti. Jedna osoba iz vaše prošlosti se vraća u vaš život. To vam zaista nije potrebno jer ta osoba nema nikakve dobre namere sa vama. Imali ste i prije problema sa tom osobom, ali veoma je bitno da ne dozvolite da vas ponovo upetlja u neke stvari koje će vam doneti samo probleme.

 

BLIZANCI

Ukoliko želite ptomene na ljubavnom planu, morate nešto i da sami poduzmete. Ne očekujte čuda jer ta osoba do koje vam je mnogo stalo bi vrlo lako mogla zauvek otići iz vašeg života. Budite hrabri i priđite joj. Vama slede ljubavne promene, ali za njih se morate malo više potruditi.

 

RAK

Vi ste u ovom periodu u svom elementu. Ne postoji to što vi nećete moći ostvariti u vladavini vašeg znaka. Poslovne promene vas očekuju, ali oe će sa sobom doneti velike novce i veliki poslovni uspeh koji će potrajati. U ljubavi vam smeši ljubavna sreća, jer će vaš partner uvideti svoje greške, i sve činiti kako bi vi bili srećni i zadovoljni.

 

LAV

U ovom periodu nemate tazloga za brigu jer vladavina raka će u vaš život doneti samo pozitivna dešavanja. Pred vama su promene koje će mnogo toga promeniti, ali samo  u pozitivnom smislu. Jedan novčani dobitak vas očekuje sa kojim će te vi biti veoma zadovoljni.  U ljubavi budite spremni na jedno lepo iznenađenje.

 

DEVICA

Vladavina raka vama donosi promene sa kojima nećete biti zadovoljni.Pravili ste neke greške  u prošlosti i sad vas stiže ceh.  Jednu osobu ste mnogo povredili, jedino što možete učiniti je da tražite oproštaj. Hoće li vam ta osoba i oprostiti zavisi od toga koliko iskrenosti će biti u vašem izvinjenu. Ona vas vrlo dobro poznaje, nju ne možete prevariti.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2