Ovim znacima BIVSA LJUBAV NIJE DONELA SRECU,ali ce oni OVOG LETA upoznati svog ZIVOTNOG SAPUTNIKA!

Ovim znacima BIVSA LJUBAV NIJE DONELA SRECU,ali ce oni OVOG LETA upoznati svog ZIVOTNOG SAPUTNIKA!

7. lipnja 2021. 0 By Maja

STRIJELAC

Moramo odmah na pocetku reci da ste vi osoba koja je uvijek sve cinila za srecu svog bivseg partnera. Vasa ljubav je iskrena, i niko nije mogao da vas zustavi da se borite za osobu koju ste ludo voljeli. Ali vama se ta sreca nije vratila na isti nacin.

Iza vas je jedno veliko razocarenje koje vam je slomilo srce, ali  u ljubav vi niste prestali da vjerujete. Vama je jako bitno  da osobi kojoj poklonite svoje srce mozete slijepo da vjerujete.

Nazalost slijepo ste vjerovali i vasem bivsem partneru koji vasa iskrena osjecanja nije znao da cijeni. Ali ovo ljeto ce da donese ljubav u vas zivot kakvoj se ni sami niste mogli nadati. Pred vama su desavanja koja ce sve da promjene, jer pred vama je susret sa vasom srodnom dusom.

Sa osobom koju cete upoznati, vi za razocarenja necete znati.

Pred vama je sreca u koju ste uvijek vjerovali, jer sa ljetnim poznanstvom vi ujedno upoznajete i vaseg zivotnog saputnika koji ce samo iskrenu ljubav u vas zivot donijeti. Nadali ste se velikoj sreci, ovo ljeto najvecu srecu u vas zivot donosi.

 

VAGA

Vama velika ljubavna sreca nije do sada bila sudjena, ali vi ste se svojoj sreci uvijek nadali. Osoba ste koja zivi za ljubav, mada vam je posljednja veza slomila srce. Vama velika ljubav sa bivsim partnerom nije bila sudjena, ali to vas nije zaustavilo da se nadate velikoj ljubavi u svom zivotu.

Ovog ljeta u vasem zivotu ce sve da se promjeni. Pred vama je ljubavna sreca sa osobom koja ce postati vas zivotni saputnik.

Ljubav koja ce se desiti u vasem zivotu ce sve da promjeni na bolje. Slijedi vam sreca sa osobom koja ce za vas osmjeh ciniti sve. Razocarenja ce uskoro  pripadati samo vasoj proslosti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2