Rak odlučuje da ZABORAVI voljenu osobu, a Lav će PREĆI PREKO PONOSA, Ovnu NEĆE BITI LAKO!

Rak odlučuje da ZABORAVI voljenu osobu, a Lav će PREĆI PREKO PONOSA, Ovnu NEĆE BITI LAKO!

7. lipnja 2021. 0 By Maja

OVAN

Ljubav je vama uvek na prvom mestu, ali to nemožemo reči kada je vaš partner u pitanju. Njemu kao da je počelo postajati svejedno kako se vi osećate. On ima i neke namere i nove planove,ali vi nste deo njih. Vaš partner će apraviti jedan potez koji će vas mnogo razočarati. Vama neće biti lako, pred vama je jedan težak period.

 

BIK

Za ljjubav ste spremni mnogo da učinite, ali to se je u poslednje vreme promenilo. Postali ste previše okrenuti stvarima koje samo vas interesuju, partnera ne uključujete u zajedničke aktivnosti. Vaš partner je već počeo da sumnja u vas. Počeli ste da gajite osećaje za jednu drugu osobu, tako da su partnerove sumnje potpuno opravdane.

 

BLIZANCI

Jednu osobu već duže vreme posmatrate, ali vam fali hrabrost da joj priđete. Ni sami niste svesni da bi vaš susret bio magičan. Naime, osoba na koju ste vi bacili oko željno želi da vas upozna. Nemate potrebe za brigu, usudite se da joj priđete jer vama je suđeno da budete zajedno. Potrebno je samo malo više hrabrosti.

 

RAK

Mnogo toga se desilo u vašoj vezi i vi ste se uvek maksimalno trudili da vaša veza opstane. Ali, vaš partner nije pokazao interesovanje  da se bori za vas dvoje. Nije vam alko, i vi će te doneti jednu odluku koja će vas mnogo boleti,ali i sami ste primetili da vaša veza ne vodi nikuda. Vi će te napustiti voljenu osobu, jer za jednostranu ljubav u jednoj vezi prosto nema mesta.

 

LAV

Vaš ponos vam je uvek stajao na putu prema vašoj sreći. Ali ovaj put to će biti drugačije. Mnogo volite svog partnera, mada vas njegovi postupci često nerviraju. Razmišljali ste da raskinete vezu, ali vaša ljubav je ovaj put bila jača od vas. Vi će te preći preko svog ponosa i boriti se za ljubav koja vam je jako bitna.

 

DEVICA

Jedna osoba vam ne izlazi iz glave, pa zašto se onda ne potrudite da je bolje upoznate. Po celi dan mislite na nju, ali to vašu ljubavnu situaciju neće promeniti. Morate se više angažovati ukoliko želite da joj priđete bliže. Lepo je maštati, ali to vam ništa neće doneti.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2