Rak odlučuje da ZABORAVI voljenu osobu, a Lav će PREĆI PREKO PONOSA, Ovnu NEĆE BITI LAKO!

Rak odlučuje da ZABORAVI voljenu osobu, a Lav će PREĆI PREKO PONOSA, Ovnu NEĆE BITI LAKO!

7. lipnja 2021. 0 By Maja

VAGA

Nemate sreće u ljubavi u poslednje vreme. Mada se vi mnogo trudite da sačuvate vezu  u kojoj se nalazite, vaš partner vam nije od velike pomoći. Previše se je oslonio na vas jer ste ga navikli da vi rešavate sve probleme kada je vaša veza u pitanju. Možda je vreme da apustite vezu u kojoj niste srećni.

 

ŠKORPIJA

Vi imate mnogo ljubavi da pružite, ali ste je pružali osobama koje nisu bile vredne vašeg srca. Vama je suđeno da budete srećni, i vas će sreća uskoro dočekati. Uskoro će te upoznati osobu koja će umeti da ceni vašu iskrenu ljubav. Jedna osoba je luda za vama i samo je pitanje vremena kad će vam prići.

 

STRELAC

Za ljubav svog života se borite kao niko drugi. Neka dešavanja u prošlosti su vam slomila srce, neke osobe su htele da vas rastave od vašeg partnera. Zlim ljudima je to i pošlo za rukom ali vi se ne prestajete boriti za osobu koju volite više od bilo čega. Vaši putevi se uskoro ponovo sureću jer vama je suđeno da budete zajedno.

 

JARAC

Više sreće drugi put, jer veza u kojoj se nalazite je osuđena na propast. Niste se dovoljno trudili da sačuvate ono pto imate, ali nije ni vaš partner. Vi ste mnogo vezani za svoju bivšu ljubav, tako da sadašnja od početka nije imala šansu da osvoji vaše srce. Vi će te uskoro ponovo sresti vašu bivšu ljubav, ali ne očekujte previše jer je ona krenula dalje sa svojim životom.

 

VODOLIJA

Mnogo ste vezani za osovu koju volite, ali to bi vas moglo koštati samo razočarenja. Morate malo da poustite i da partneru date vremena samo za sebe. On je neovisna osoba koja i pored sve ljubavi koje mu pružate želi jedan deo svoje slobode. Ne vežite se previše jer to će voljenu osobu samo više udaljiti od vas.

 

RIBA

Svoju sreću ljubomorno čuvate i to je sasvim u redu. Prošlost vas je naučila da morate biti oprezni. Vaš partner vam je velika podrška i to vas čini mnogo srećnom osobom. Ne možete jedno bez drugog i vaša ljubav je zaista ogromna. Vašoj sreći i u  budučnosti neće biti kraja, jer vas očekuju samo lepi trenutci u dvoje.

 

 

Stranice: 1 2