Saznajte kome slede LJUBAVNA RAZOČARENJA, a kome LJUBAV kao iz BAJKE!

Saznajte kome slede LJUBAVNA RAZOČARENJA, a kome LJUBAV kao iz BAJKE!

5. lipnja 2022. 0 By Maja

OVAN

Nemate hrabrosti da partneru kažete šta vam smeta. Ne ćelite da povredite njegova osećanja, ali i sami primetite da ni tako ne možete dalje. Do kraja meseca morate da budete iskreni prema voljenoj osobi, jer samo tako ćete uspeti da rešite probleme koj vas duže vreme prate. Vaš partner će imati razumevanja, zato nemate razloga da se ustručavate da kažete ono što vam je na srcu.

 

BIK

Do kraja meseca bi mogli doći do nekih saznanja koja će vam slomiti srce. Voljena osoba se mnogo promenila i vi imate sumnje da vas vara. To nije činjenica, ali ono što je tačno je da su se osećanja vašeg partnera prema vama mnog promenila. Ljubav kao da se počela gasiti i vi tu nećete moći ništa promeniti.

 

BLIZANCI

Prted vama su samo lepi dani sa osobom koju volite. Istina, mnogo ste tome doprineli da se vaš partner oseća voljeno. Trudili ste se da spasite vašu vezu kada je bilo najteže. Vaš partner vas mnogo voli i vrlo dobro ume da ceni vašu pažnju i vašu ljubav. Ljubavna sreća vam je zagarantovana.

 

RAK

Vi volite celom dušom, u to nema sumnje. Vaša osećanja su iskrena i to vaeg partnera čini mogo srećnim. Ne umete da se pretvarate kada je ljubav u  pitanju i vaš partne rto primeti. Mnogo lepih trenutaka je pred vama jer će se i vama uzvratiti ljubav na isti način. Neko napokon ume da ceni ljubav koju vi pružate.

 

LAV

Nemojte ni pokušavati da lažete voljenu osobu. Poznaje vas bolje nego što je to vama drago. Vaše namere nisu dobre i to će vaš partner i saznati. Ne igrajte s esa partnerovim osećanjima jer to vam se neće dobro vratiti. Budite iskreni prema osobi koju ipak još uvek volite.

 

DEVICA

Mnogo ste pod stresom zbog poslovnih obaveza, ali to nije razlog da svoju nervozu prenosite na voljenu osobu. Do kraja meseca morate da promenite neke stvari, inače će vam vaš partner okrenuti leđa. On vam je podrška u svemu, ali vi to ne umete da cenite. Promenite svoj stav prema vašoj vezi, pokušajte da pronaći balanas između posla i privantnog života.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2