HOROSKOP za DOBRO JUTRO:  SAVRSENA LJUBAVNA SITUACIJA –  nekome danas sledi CAROBNI POLJUBAC…

HOROSKOP za DOBRO JUTRO: SAVRSENA LJUBAVNA SITUACIJA – nekome danas sledi CAROBNI POLJUBAC…

8. lipnja 2021. 0 By Lala

OVAN

Ovo ce biti dan kada cete imati priliku da se uverite u necija osecanja. Velike su sanse da je rec o osobi   do koje vam je stalo ali nikako da saznate da li  ona oseca isto sto i vi.

Mozda cete se razocarati.

BIK

Sve sto  bi ste danas mogli da odlozite,odlozite. Ovo nece biti   pogodan dan za vas i prosto nisu zvezde na vasoj strani.

Velike su sanse da bi ste na radnom mestu mogli napraviti neku gresku.

 

BLIZANCI

Vi zelite svima da pomognete ali ste u celom tom haosu zaboravili da vi prvi imate svoje potrebe i da prosto morate da nekad mislite i na sebe.

Hteli vi to ili ne dosli ste u situaciju kad ste  zapostavili voljenu osobu   cineci drugima.

RAK

Sve ce danas biti u redu i razloga za brigu nemate.

Nadjite dovoljno  vremena za sebe  i u vecernjim casovima izadjite negde.To bi vam moglo itekako prijati.

 

LAV

Konacno cete u toku danasnjeg dana imati priliku da dokazete koliko ste sposobni i koliko ste dobri u onom sto radite kada je vas posao u pitanju.

Ukoliiko vam se pruzi ta prilika obavezno voljenoj osobi  pokazite da vam je stalo time sto cete   je izvesti negde u vecernjim casovima.

 

DEVICA

Ovo ce biti dan kada cete morati da donesete neke odluke iako vam ruku na srce to predstavlja veoma tezak zadatak.  Prosto niste sposobni za sve to  i mislite da se od vas ocekuje previse iako zapravo nije tako.Nema smisla da bezite od odgovornosti koju imate.

VAGA

Konacno cete u toku dana koji je pred vama shvatiti sta je ono sto iskreno zelite kada je o ljubavi rec.  Moguce je da se nalazite u nekoj dilemi ali sad cete konacno imati  priliku da  saznate ko je vlasnik vaseg srca.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2