HOROSKOP za DOBRO JUTRO:  SAVRSENA LJUBAVNA SITUACIJA –  nekome danas sledi CAROBNI POLJUBAC…

HOROSKOP za DOBRO JUTRO: SAVRSENA LJUBAVNA SITUACIJA – nekome danas sledi CAROBNI POLJUBAC…

8. lipnja 2021. 0 By Lala

SKORPIJA

Nista se tokom danasnjeg dana bitno nece desiti i moze se reci da vam sledi jedan dosadan i monoton dan . To vama bas i nece smetati jer cete imati prilike za odmor od svega sto je veoma bitno.

 

STRELAC

Tokom perioda koji je pred vama cete imati priliku da donesete neke odluke…  Ali danas vam sledi jedno zatisje pred  buru kada je rec o poslu.  Vas zadatak je da se odmorite  i pripremite na ono sto sledi.

JARAC

Vama ce danas na poslu biti veoma naporno i prosto necete znati sta se desava sa vama   usled svih obaveza koje cete imati.Nas iskreni savet je da  ne mislite samo na posao vec da obratite paznju i na vas privatni zivot.

VODOLIJA

Sve moze tokom danasnjeg dana da se promeni samo ako vi to pozelite,a ovo se narocito odnosi na  ljubav.  Usudite se na to da jednom  lavu danas kazete sve sto vam je na dusi.

 

RIBA

Moglo bi se reci da ce ovaj dan sto se vaseg posla tice biti pun pogodak jer cete moci da ostvarite odredjene rezultate…  Ali   kada je rec o ljubavi bolje je da ne radite nista i da nista ne menjate jer su zvezde u takvom polozaju da bi ste se mogli razocarati.

Stranice: 1 2