Ovi zodijaci su SPREMNI da SADASNJOJ LJUBAVI kazu ZBOGOM i da ZAPOCNU SVOJ ZIVOT sa osobom u koju ce se ZALJUBITI NA PRVI POGLED!

Ovi zodijaci su SPREMNI da SADASNJOJ LJUBAVI kazu ZBOGOM i da ZAPOCNU SVOJ ZIVOT sa osobom u koju ce se ZALJUBITI NA PRVI POGLED!

8. lipnja 2021. 0 By Maja

LAV

Vi ste zodijak koji je u zivotu uvijek tacni znao sta zeli. U bilo kojoj zivotnoj situaciji, vi ste ta osoba koja donosi vazne odluke. Samo rijetko cete dozvoliti da  vam se neko petlja u zivot, jer vi ste uvijek bili kovac svoje srece.

Kada je ljubav u pitanju znate da se borite za svoju srecu. Mada u zadnje vrijeme vladaju manji problemi u vasoj vezi, vi ipak radite na tome da vam bude bolje.

Ali sudbina ce se poigrati sa vasim osjecanjima jer pred vama je susret koji ce promjeniti mnogo toga. Jedan pogled i vi cete se zaljubiti u osobu, i zbog te osobe sadasnjem partneru okrenuti ledja. Mada vam to ne prilici, vi protiv svojih osjecanja necete moci mnogo da poduzmete.

Vasa zelja za novim zivotom sa novom srecom ce biti od ljubavi koju ste imali do tada. Vas zivot se mijenja iz korijena, ali to nece biti tudja odluka nego vasa.

Mada je vas partner za vas cinio mnogo, vi cete biti iskreni i pokusati da se razidjete prijateljski. Niste osoba koja ce tek tako okrenuti ledja sadasnjem partneru, vi cete pokusati da objasnite svoja osjecanja ma koliko to bolno bilo za oosbu koja vas mnogo voli.

Vasa osjecanja prema osobi koju cete upoznati ce biti jaca od svega, a vi protiv iskrenih emocija se nikada niste borili.

Nova ljubavna sreca je pred vama , i jedan novi pocetak koji ce vama u zivotu  znaciti mnogo.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2