Izaberi MISTERIOZNI SIMBOL i saznaj da li ces PRIVUCI SRECU ili TUGU u svoj zivot: Biraj pazljivo jer jedan cete MNOGO RAZOCARATI!

Izaberi MISTERIOZNI SIMBOL i saznaj da li ces PRIVUCI SRECU ili TUGU u svoj zivot: Biraj pazljivo jer jedan cete MNOGO RAZOCARATI!

9. lipnja 2021. 0 By Maja

SIMBOL BROJ 1

Ti si osoba koja je uvijek vjerovala u svoju srecu. Ne moze se reci da ti je ta sreca uvijek bila naklonjena, ali ti se nadas da ce ti krenuti na bolje. Trenutno tebe nazalost prate veliki problemi koji ti jako tesko padaju.

Posebno na poslovnom polju ti se suocavas sa problemima koji nisu potrebni. Novca je sve manje , a obaveza iz dana u dan sve vise.

Cesto se i sam zapitas, kako sve izdrzati? Ali vrlo brzo se vrati tvoj optimisticki stav i nastavis dalje da se boris kako znas i umijes. Simbol kojeg si izabrao privlaci velik srecu u tvom  zivotu. Problemi sa kojima se trenutno mucis uskoro ce pripasti zaboravu.

Pred tobom je velika sreca koja ce ti donijeti velike novce, kojima se nikada nisi mogao nadati.

Uvijek si ti marljivo radio za svaki svoj dinar, ali sreca ce ovaj out doci sama. Iznenada ce sve da se u tvom zivotu promjeni na bolje. Pred tobom je sreca o kakvoj nisi mogao ni mastati.

Simbol kojeg si izabrao je bio pravi izbor, jer privukao si novcanu srecu koja cete pratiti na svakom koraku.

Velike su sanse da ces se vrlo brzo obogatiti.

 

SIMBOL BROJ 2

Malo ko se poslije svih zivotnih oluja moze toliko truditi da mu napokon ponovo krene na bolje. U proslosti si morao da se boris sa raznim problemima , ali nadu nikada nisi gubio da ce biti bolje. Ne samo da se ti nadas, ti se za svoju srecu iskreno boris.

Zelis srecu, ali ona ti kao u inat okrece ledja. Ipak ti se nadas da ce biti bolje, jer veliki si optimista koji ne zeli da tuga vlada njegovim zivotom.

Na poslovnom polju bi moglo da ti krene bar malo na bolje, i ti se nadas dobrim vijestima. Nazalost, tvoji poslovni planovi koje imas se nece ostvariti. Jos ces morati da se boris kao i do sada, jer izabrao si simbol tuge koji nece dozvoliti da velika sreca pokuca na tvoja vrata.

Pred tobom je razocarenje, ali kao uvijek ti nadu neces gubiti.

Pred tobom jesu teska vremena, ali ti si jaka osoba koja ce znati da se izbori sa svakom olujom u svom zivotu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2