IZABERI MAGICNI SAT i saznaj da li je DOSLO VREME da upoznas SRODNU DUSU!

IZABERI MAGICNI SAT i saznaj da li je DOSLO VREME da upoznas SRODNU DUSU!

10. lipnja 2022. 0 By Maja

MAGICNI SAT BROJ 1

Ti si osoba koja je uvijek vjerovala  u svoju ljubavnu srecu. Mada su iza tebe velika razocarenja, ti nikada nisi zelio da prestanes da se nadas samo sreci. Ljubav je uvijek bila tvoja zivotna vodilja, i ti si uvijek znao da ce ona jednog dana i krociti u tvoj zivot.

U proslosti nisi imao mnogo srece, jer tebe je razocarala osoba koju si najvise volio.

Iza tebe su razocarenja koja su ti slomila srce, ali ti se velikoj ljubavi ne prestajes nadati. Sat kojeg si izabrao pokazuje na to da ces ti sresti svoju srodnu disi, ali ne tako brzo.

Pocetkom naredne godine dolazi do poznanstva koje ce tvoj zivot promjeniti iz korijena.

Pred tobom ce biti ljubavna sreca kojoj si se uvijek nadao. Doci ce do velikih promjena koje ce samo veliku srecu u tvoj zivot donijeti. Moraces jos malo da sacekas dok osoba sa kojom ces provesti svoj zivot u sreci kroci u tvoj zivot.

 

MAGICNI SAT BROJ 2

Ti si uvijek znao sta zelis a sta ne. Osoba si koja je  u svom zivotu vidjela mnoga  razocarenja, jer ti si znao svoje srce tako lako da poklonis. To te je opametilo i sad si postao oprezan kada je ljubav u pitanju. Ti zelis srecu, ali istovremeno ne zelis da pruzis sansu novoj ljubavi.

Strah od razocarenja tebe prati, i ti samo rijetko upoznajes nova lica. Sat kojeg si izabrao pokazuje na to da jos nije doslo vrijeme da upoznas svoju srodnu dusu.

Proci ce jos vremena dok ti pocnes bar malo vise da vjerujes, jer razocarenja ne mozes predvidjeti, ali ti odlucujes o svojoj sudbini i niko drugi. Sat pokazuje na to da tebi ljubavna sreca jos nije sudjena, jer ti sa svojim strahom od razocarenja kocis sudbinu da te nagradi iskrenom ljubavi.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2