Lav ODUŠEVLJEN jednom Vodolijom, Biku prošlost NE DA MIRA…

Lav ODUŠEVLJEN jednom Vodolijom, Biku prošlost NE DA MIRA…

10. lipnja 2021. 0 By Maja

OVAN

Koliko god vam je bitan vaš posao, ipak pokušajte da malo više mislite na sebe. Previše ste se predali poslu, ali pri tome zaboravljate na sebe i svoje zdravlje. Zadnji dani juna će vam doneti priliku da se odmorite od svega. Otiđite negde sa voljenom osobom.Mali odmor će vam mnog prijati, a i voljena osoba se je zaželela vašeg društva. Učinite nešto i za sebe, jer odmor vam je preko potreban.

 

BIK

Vama na poslovnom polju sve polazi za rukom. Vaše poslovne ambicije dovode vaše radne kolege do oduševljenja. Kada je posao u pitanju niko vas ne može zameniti. Ali zato u ljubavi nikako da pronađete svoj mir. Još uvek ste mnogo emotivno vezani za vašu bivšu ljubav. Mislite na prošle dane umesto da se usredočite na budučnost. Vaš bivši partner je krenuo dalje, i to morate i vi da učinite.

 

BLIZANCI

Do kraja ovog meseca vas očekuju mnoge obaveze koje će vas mnogo nervirati. Želite sve da postignete, ali to vam neće poći za rukom. Pokušajte ostati smireni jer na kraju će sve doći na svoje. Uspeh vas očekuje i vi zaista nemate razloga za brigu. Obaveze su tu, ali vi niste osoba koja od njih beži, zato ne dozvolite da vas bilo šta izbaci iz takta.

 

RAK

Imate velike poslovne planove i njih ćete uspeti ostvariti do kraja ovog meseca. Dobro vam je krenulo i samo je bitno da vas vaše ambicije ne napuste. Borite se za obo što vam je bitno jer to će vam na kraju biti od velike koristi. U ljubavi vam napokon ponovo sve ide kako ste i želeli. Za to ste i vi mnogo odgovorni, jer ste napokon shvatili koliko volite svog partnera, i da ga niko ne može zameniti.

 

LAV

Na poslovnom polju vam sve polazi za rukom i to se neće promeniti do kraja meseca juna. U ljubavi ste sa vašim mislima kod jedne vodolije koja vas je na prvi pogled oduševila. Ne čekajte da se desi čudo već joj pokušajte prići i bolje upoznati. Možda je pred vama početak jedne divne ljubavne priče.

 

DEVICA

Vas do kraja meseca juna ne ičekuju neke posebne promene. Na poslu se sve odvija rutinski, ali vama trenutno promene nisu ni potrebne. U ljubavi morate više da se angažujete kako bi voljenoj osobi dokazali koliko vam je zaista stalo do nje. Ne bežite od svojih osećanja.

 

Nastavak na sledećoj stranici….

Stranice: 1 2