IZABERI KARTU i SAZNACES STA TE OCEKUJE u drugoj polovini juna- JEDNA je znak  DA CE TE NEKO KOGA VOLIS POVREDITI DO SRZI!

IZABERI KARTU i SAZNACES STA TE OCEKUJE u drugoj polovini juna- JEDNA je znak DA CE TE NEKO KOGA VOLIS POVREDITI DO SRZI!

15. lipnja 2022. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI KARTU BROJ JEDAN:

Vi koji ste izabrali kartu broj jedan, od onih su koji svoje emocije sakupljaju u sebe  i prosto se guse u njima. Vreme je da se konacno izjasnite sta zelite i za koga zivite? Koga volite i zbog koga disete?

Nastupa vreme kada cete morati da svoje sakupljene emocije posaljete u etar.

Da se zna kome su i zbog koga su!  A jos se mora znati  i sto se tice vas, da li su samo varka ili su iskrene, ciste i iz dubine duse.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vasa dusa se vezala trajno za jednu neznu osobu  i zelite sve ono sto osecate da joj i kazete. Ona je na izmaku jedne veze, i ne zelite da joj pridjete odmah, jer je vec prezivela brodolom.

Znate da biste bili odbijeni!

Zato trazite nacin da joj se nadjete u blizini i lako cete  joj usmeriti pozitivne vibracije.

I ona vas ce gledati, ocima utehe, jer cete joj to i postati.Vreme je da se uteha pretvori u zelju za necim velikim, za ljubavlju.  Vase emocije ce postati vulkan iz kojeg ce kao lava da krenu vani.

Na vama je da usmeravate svoje srce. Cim ono bude ispunjeno i primi osecaj srece, i vas posao ce poceti da ide uzlaznom linijom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2