Blizanci će imati VELIKE SUMNJE u voljenu osobu, Jarac mora preći preko SVOG PONOSA!

Blizanci će imati VELIKE SUMNJE u voljenu osobu, Jarac mora preći preko SVOG PONOSA!

23. lipnja 2023. 0 By Maja

BLIZANCI

U poslednje vreme vas muče velike sumnje kada je vaš partner u pitanju. Imate osećaj da vam partner nešto krije, jer se njegovo ponašanje mnogo promenilo. Posebno prema vama on kao da nije ista osoba koja je bio. U vama leže velike sumnje i vi pokušavate sve kako bi iz njega izvukli reč, ali to vam ne polazi za rukom. Do nedavno ste imali mnogo poverenja jedno u drugo i uvek ste o svemu otvoreno razgovarali. Sad se to promenilo, pa nije ni čudo što ste sumnjičavi. Vi ćete tokom meseca jula saznati o čemu je reč. Ali vesti koje ćete dobiti će vas više uznenaditi nego  što ste to očekivali. Vaša sumnja da vas partner vara ispostaviće se kao neopravdana.

Vaš partner vas voli i nikad vam tako nešto ne bi učinio. Istina je da se vaš partner našao u velikim problemima, i to je mnogo utecalo na njega. Nije želeo da vas zamara sa svojim problemom i zato je čutao. U mesecu julu je najbitinije da vi budete podrška osobi koju volite i da je ne osuđujete. Reči utehe će mnogo značiti. Pred vama je mesec u kojem ćete saznati istinu, ali i mesec koji će vas još viže zbližiti. Ne zaboravite da vam je voljena osoba uvek bila podrška u svemu, sad je došlo vreme da se za to odužite.

Blizanci koji nisu u vezi neće imati mnogo sreće u pronalaženju srodne duše. Istina je da će biti tu poneki flert, ali ništa ozbiljno se neće desiti u mesecu julu.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2