DNEVNI HOROSKOP za UTORAK:Lav mora više da se POTRUDI ako želi da sačuva DRAGU OSOBU- Strelca očekuje VELIKO RAZOČARENJE!

DNEVNI HOROSKOP za UTORAK:Lav mora više da se POTRUDI ako želi da sačuva DRAGU OSOBU- Strelca očekuje VELIKO RAZOČARENJE!

13. lipnja 2021. 0 By Maja

OVAN

Nema sumnje da ste vi osoba koja dobro podnosi stresne situacije. Tako će biti i  danas je rje pred vama jedan vrlo naporan dan. Mnogo obaveza koje se za druge čine nemogučim, vi ćete savladati za tren oka. Radne kolege vam se dive, a vi ćete biti mnogo ponosni na sebe. Na ljubavnom polju vas očekuje jedno divno iznenađenje.

 

BIK

Mada je i pred vama danas mnogo obaveza, vi ćete biti vrlo opušteni i zadovoljni. Očekujete neke vesti po pitanju posla, i one će danas da vam stignu. Vašoj sreći neće biti kraja, jer te vesti će biti veoma pozitivne za vašu daljnu karijeru. Na polju ljubavi vas također očekuju samo lepi trenutci. Danas je dan kao stvoren za vas.

 

BLIZANCI

Danas će vas pratiti vrlo loše raspoloženje. Na poslovnom polju ne uspevate da rešite probleme koji vas već dugo prate. Želite dobre poslovne rezultate, ali oni će morati još malo da sačekaju. Bitno je da ne gubite ambiciju da ostvarite što ste naumili. U ljubavi vas danas ne očekuju nikakve promene.

 

RAK

Danas će sve zavisiti o vama. Da li ćete uspeti da napravite nove poslovne korake zavisiće o vašem poslovnom instiktu. Neke stvari bi se od danas mogle početi menjati na bolje. Na polju ljubavi ste se previše opustili Danas posvetite više vremena voljenoj osobi, iznenadite je na neki lep način.

 

LAV

Previše ste se posvetili poslovnim obavezama i pri tome potpuno zaboravili na jednu osobu kojoj ste dali jedno obećanje. Ona se nada da ćete vi to ispuniti, ali vi ste prestali da mislite na nju. Danas stupite sa njom u kontakt. Ukoliko ništa ne poduzmete vrlo lako bi ta osoba mogla da ode iz vašeg života. I sami znate da to  ne želite, zato se danas više potrudite oko nje.

 

DEVICA

Danas vam slede neke promene na koje vi još niste spremni. Vi volite da planirate pre nego što donesete važne odluke, ali danas nećete imati mnogo vremena za razmišljanje. Od vas će se očekivati mnogo, a na vama je da ostanete smireni, i da se ne predate pritisku koji će biti vršen na vas. Krajem dana ćete biti mnogo zadovoljni sa sobom.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2