Vodolija shvata ko je iskreno voli,Devica zaboravlja nekog, Bik je spreman na sve..

Vodolija shvata ko je iskreno voli,Devica zaboravlja nekog, Bik je spreman na sve..

13. lipnja 2023. 0 By Maja

VODOLIJA

Vi ste vrlo emotivna osoba, mada to nećete uvek priznati. U ljuabvi ste neko  ko uvek ide na sve ili ništa. Vi niste osoba koja može da voli sa pola srca. Vaša ljubav je uvek iskrena i vi umete da se borite za nju. Uzalud je vama postavljati prepreke je vama one samo daju motivaciju da nastavite dalje. Da niko nije savršen to vam je poznato.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

I vi umete da napravite grešku, ali vama treba dugo vremena dok sebi priznate te greške. Tešite se na svoj način, jer samo vi znate kako da se najbolje zaštitite od boli. Jednu osobu ste ipak mnogo povredili, i tu ne možete da pronađete utehu. Neko vama vrlo blizak je pokušao sve kako bi vi bili srećni, ali vi ste toj osobi okrenuli leđa. U narednom periodu ćete shvatiti svoju grešku. Shvatićete koliko vas ta osoba voli, i vi ćete učiniti sve kako bi je ponovo vratili u svoj život. To će vam poći za rukom, ali obaj put obratite više pažnje na svoje postupke.

 

DEVICA

Vama je za srću zaista potrebno malo. Niste osoba koaj želi sve, ali za ono što želite umete da se borite. Vi ste u poslednje vreme imali mnogo obaveza. Nikako niste mogli da uskladite svoj poslovni i isvoj privatni život. Niste osoba koja beži od obaveza i vi ste mnogo predani svom poslu.Ioak, pored svih obaveza morate da pronađete vremena i za drage ljude. Jednu dragu osobu ste potpuno zaboravili. Daleko od očiju, daleko od srca. Inače niste osoba koja zaboravlja drage ljude, ali ovu osobu ste sa svojim postupkom mnogo povredili. Ona vam to neće oprostiti, jer je ona za vas uvek bila tu. Bila vam je oslonac kada vam je bilo najteže, ali vi ste to z<boravili. U narednom periodu ćete shvatiti koliko ste pogrešili, ali oproštaj ne očekujte.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2