IZABERI MACKU I SAZNAJ:Jeste li UMILJATI ili ODBOJNI? Sta misli partner a sta drugi?

IZABERI MACKU I SAZNAJ:Jeste li UMILJATI ili ODBOJNI? Sta misli partner a sta drugi?

14. lipnja 2021. 0 By Lala

 

Nikada ne dolivate ulje na vatru, i kada biste trebali.

Pozeljni ste u drustvu jer imate i dusu i razum. Ozbiljni ste kada treba, puni smijeha i humora kada treba. Prijatelj ste za pozeljeti.

I kada se desi nesto gdje morate biti otresiti, radite to na blazi nacin. O vama svi misle dobro, i partner i prijatelji.

Prijateljima trebate kao podrska i savjetnik. Trebate im kao andjeo cuvar koji ce im pomagati u najtezim trenucima. Trebate im kao neko ko ih voli i koga vole kao clana familije.

Partner smatra da je najsrecniji na svijetu kada ima saputnika poput vas.

 

AKO STE IZABRALI MACKU BROJ TRI

Vi koji ste izabrali macku broj tri  ste sredji drustveni stalez, koji je najzastupljeniji. Zivite solidno u skladu sa svojim mogucnostima. Ono sto imate dijelite se porodicom i tu ste nesebicni. Smatrate da je porodica vasa svetinja i tu ne date nikome da se mijesa.

Svoj mir ste dugo zeljeli i tesko se izborili za njega, tako da je porodica vasa tvrdjava bez vrata. Imate taman onoliko da se ne razmecete, pa ipak ste skromni. Ono cega se bojite su bolest i nesreca, pa cinite sve kako nista ne bi uticalo na vas mir. Mastali ste o harmoniji u ljubavi i braku, pa i to ostvarenje ste zasluzili dugim neprospavanim nocima.

Ne dirate tudje, a svoje ne date, to je vase nepisano zivotno pravilo.

Partner je vama zadovoljan jer zna da ste spremni zrtvovati se za dom i porodicu.  Drugi vam skidaju kapu, zbog vase sposobnosti da kontrolisete svoj zivot.

 

 

Stranice: 1 2