Ljubavni zivot ovih znakova se menja  u narednih nekoliko dana: Necija OZBILJNA VEZA ce DOZIVETI svoj KRAJ!

Ljubavni zivot ovih znakova se menja u narednih nekoliko dana: Necija OZBILJNA VEZA ce DOZIVETI svoj KRAJ!

27. lipnja 2023. 0 By Maja

BLIZANCI

Vasa veza vec duze vrijeme prolazi kroz razna iskusenja, ali vi ste do sada uvijek bili uporni i odlucni da se izborite za svoju ljubavnu srecu. Vi ste zodijak koji nece tako lako odustati od osobe koju voli. Mnogo truda i ljubavi ste ulozili u vasu vezu.

Ali zadnji period vam ipak donosi samo probleme. Zaista se neko ko se mnogo trudi, ali veliku podrsku voljene osobe nemate.

Ni sami ne znate zasto je doslo do velikih promjena, jer do sada je vasa veza bila sretna. U danima koji su pred vama slijede velike promjene, jer vi donosite  jednu konacnu odluku koja vam sigurno nece lako pasti. Ne zelite vise da se trudite za vezu kojoj je po vasem misljenu svakako dosao kraj. Vasa veza je pri kraju i vi ste svijesni toga.

Donosite odluku koja ce vam tesko pasti, ali vrijeme je da napravite korak koji ce vam u buducnosti donijeti srecu.

Zelite novi pocetak sa osobom koja ce znati da cijeni vasu ljubav i raskid veze koji je pred vama donosi novu sansu za novu ljubavnu srecu.

 

VAGA

Vi ste zodijak koji zivi za ljubav i koji se svoje ljubavne srece nece odreci. Vama je ljubav zivotna vodilja i nemate namjeru da podkleknete pred problemima koji trenutno prate vasu vezu. Veliki trud i mnogo ljubavi ulazete kako bi vam krenulo na bolje, jer mnogo volite svog partnera.

I vi ste mnogo voljeni, u to nema nikakve sumnje ali neki problemi prosto previse opterecuju vasu vezu.

Ipak u danima koji su pred vama dolazi do velikog preokreta i velike promjene nastupaju. Vi cete napokon uspjeti da rijesite probleme koji su vas do sada pratili, jer ljubavna sreca vam je bila i ostala na prvom mjestu.

Pred vama su velike promjene, ali promjene koje ce samo srecu u vasu vezu donijeti.

Vas zivot se mijenja iz korijena , ali na srecu vi cete uspjeti u namjeri da vasa veza ponovo krene u jednom boljem pravcu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2