OVAN u NOVCANOJ SRECI,Blizanci se moraju POMIRITI sa BOLNO  ISTINOM,  a ovog zodijaka ocekuje ostvarenje velike zelje….

OVAN u NOVCANOJ SRECI,Blizanci se moraju POMIRITI sa BOLNO ISTINOM, a ovog zodijaka ocekuje ostvarenje velike zelje….

15. lipnja 2023. 0 By Maja

OVAN

Mnogo toga vam nije polazilo za rukom kada su vase finansije u pitanju. Koliko god se vi trudili, nikako da vas pogleda poslovna sreca. Mada ste vi poznati kao osoba koja nikada ne odustaje, u zadnje vrijeme ste i sami bili na rubu ocaja. Prosto vam nije islo kako treba, kada vam je novac bio najpotrebniji. Vi ste osoba koja se nikada ne predaje, ali kojoj je malo vise sreca zaista potrebno.

Vasa ocekivanja na poslovnom polju se nisu ispunila. Ipak, period koji je pred vama donosi vam veliku poslovnu srecu kojoj cete se i sami mnogo cuditi. Pored jednog neocekivanog novcanog dobitka, vama dolazi i jedna nova, bolja poslovna ponuda. Vi cete u narednom periodu imati vise novca nego ikada do sada.

Pred vama je uspjeh za uspjehom koji ce vam u svakom trenu dobro doci. Vama ce poci za rukom da ostvarite jedan svoj poslovni san, sve zahvaljujuci novoj ponudi koja ce biti pred vama. Velika sreca pocinje uskoro da vas prati, i vi cete moci zaboraviti na sve probleme koji vas sada prate. Velika sreca kuca na vasa vrata, a vi cete znati da pametno ulozite dobiveni novac.

 

BLIZANCI

Kada je ljubav u pitanju, vama predstoje veoma teski dani. Mada ste se uvijek zauzimali za istinu, vas partner ce napraviti jedan kora i slagati vas. Naravno da ce vas to mnogo povrijediti, jer vi cete saznati sve. Period koji je pred vama nece vam lako pasti, jer vi ste imali velika ocekivanja u vasu vezu.

Vas partner pravi jednu gresku koju mu vi necete moci oprostiti. Vi cete se u periodu koji je pred vama morati suociti sa bolnom istinom. Niste jedina osoba u zivotu vase voljene osobe , i preko toga nikako necete moci preci. Niste zasluzili tu bol, ali zivot je ponekad okrutan ,i ne pita nista. Pred vama su dan u kojima cete donijeti jednu odluku koja ce vam slomiti srce, ali koja ce biti ispravna odluka za vas.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2