IZABERI PROZOR   i saznaces sta te OCEKUJE u tvojoj BLISKOJ BUDUCNOSTI –  NAJVECA SRECA ili NAJGORA BOL?!

IZABERI PROZOR i saznaces sta te OCEKUJE u tvojoj BLISKOJ BUDUCNOSTI – NAJVECA SRECA ili NAJGORA BOL?!

23. lipnja 2022. 0 By Maja

PROZOR BROJ 1

Ti si osoba  koja je uvijek znala da se bori za ono sto joj u zivotu nesto znaci. Veliki si borac za svoju srecu, u to nema nikakve sumnje. Iza tebe su veliki problemi, ali oni nisu uspijeli da te sprijece u tvojim namjerama da se boris za svoju srecu. Odluke koje si u proslosti donosio mozda nisu uvijek bile ispravne, ali ti si iz svojih gresaka samo ucio.

Posebno novcani problemi su ti bili ti koji su te kostali mnogo boli. Ali prozor kojeg si izabrao sluti velikim promjena u tvom zivotu.

Uskoro ce sve da ti krene na bolje, jer pred tobom je sreca kakvoj se ni sam nikada nisi mogao nadati. Poslovna sreca je pred tobom koja ce ti donijeti velike novce i samim tim mnogo ti pomoci da se udaljis od svih problema koji te trenutno prate.

 

PROZOR BROJ 2

Vise srece u ljubavi bi tebi mnogo znacilo, ali ti ne prestajes da vjerujes da ce ona tebe uskoro pogledati. Ljubav je to za sto ti zivis, jer ona je bila i ostala tvoja zivotna vodilja. Nije te velika sreca pratila ali ti si osoba koja nikada ne prestaje da vjeruje da joj je srecaa u ljubavi sudjena.

Nije te tvoj osjecaj prevario, jer u tvojoj bliskoj buducnosti tebe ocekuje sreca u koju si uvijek vjerovao.

Pred tobom je ljubav kojoj si se uvijek nadao. Ti si neko ko zasluzuje samo iskrenu ljubavnu srecu. I u najtezim trenucima ti si znao da ce ti krenuti na bolje. Sigurno je da je pred tobom buducnost kakvu si uvijek za sebe zelio.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2