Necije SRCE ce PUCI na STOTINU DELICA jer ce shvatiti da NIJE VOLJEN – evo cija ce VEZA DOZIVETI svoj KRAJ!

Necije SRCE ce PUCI na STOTINU DELICA jer ce shvatiti da NIJE VOLJEN – evo cija ce VEZA DOZIVETI svoj KRAJ!

16. lipnja 2023. 0 By Maja

BIK

Uvijek ste vazili za zodijaka koji je mnogo cinio za svoju ljubavnu srecu. Za srecu koja ti je u zivotu bitna, ti znas da se izboris. Vjerujes u ljubav kao malo ko drugi, jer ljubav je tvoja zivotna vodilja bez koje ti ne zelis da budes.

Razocarenja su iza tebe, ali sa osobom sa kojom si trenutno u vezi pronasao si svoju srecu.

Mnogo cinis za ljubav svog partnera jer tvoja osjecanja su uvijek bila samo iskrena. Zelis da dokazes svoju ljubav jer ti si zodjak koji je emotivan i koji ne umije da krije svoja osjecanja. Ipak u zadnje vrijeme te muce velike sumnje kada je tvoj partner u pitanju, mada mu to ne zelis priznati.

Zelis da vjerujes da je ljubav koja postoji izmedju vas samo iskrena, ali  u narednom periodu ti ces shvatiti da nisi bio u pravu.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Tvoj partner nije bio iskren prema tebi mada si ti uvijek samo iskren bio. Uskoro ces saznati da je tvoja ljubav bila cista i  iskrena, ali ljubav tvog partnera nije. Saznaces sve i istina koja je pred tobom lomi tvoje srce na hiljadu dijelova. U zivotu tvog partnera ti nisi jedina ljubav, i to saznanje dovodi do raskida sa osobom koju volis najvise na svijetu.

Preko prevare i lazi ti neces moci preci  i vasa veza dolazi kraju. Ti ces okrenuti ledja osobi koju volis najvise jer tvoje srce prevaru oprostiti nece moci.

Ljubavna sreca je tebi jako bitna, ali ta sreca mora biti iskrena. Nazalost uskoro ces se uvjeriti da te je lagala osoba za koju si bio spreman dati sve. Jedan tezak period je pred tobom u kojem ti nece biti lako. Ipak ne zaboravi nikad da si ti jaka osoba koja moze da se suprostavi svakom bolu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2