GLEDAMO u TVOJU  BUDUCNOST-izaberi jedan baceni grah i saznaj sta ti USKORO SLEDI!

GLEDAMO u TVOJU BUDUCNOST-izaberi jedan baceni grah i saznaj sta ti USKORO SLEDI!

21. lipnja 2023. 0 By Maja

GRAH BROJ 1

Osoba si koja se mnogo trudi da ostvari svoje zacrtane ciljeve. Veliki trud ulazes u svoju srecu, ali sreca ti nije bila naklonjena u zadnjem peridou. Baceni grah kojeg si izabrao pokazuje da si sa jednom osobom u velikim sukobima, i da je ista ta osoba mnogo utjecala na posljednja desavanja u tvom zivotu.

Ipak ti si jaka osoba koja uvijek pokusava da se izbori za svoju srecu, jer neces dozvoliti da te bilo ko sputava na tvom putu ka sreci.

Novcani problemi su ipak ti koji ti ne dozvoljavaju da ostvaris svoje snove, ali ti pokusavas koliko mozes da ti bude bolje. Ti si neko ko pokusava mnogo, i neko ko se mnogo trudi.

Grah kojeg si izabrao pokazuje da ces ti u blizoj buducnosti uspjeti da  rijesis svoj financijski status, i od tog momenta sve ce da ti krene  na bolje.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Pred tobom su velike promjene koje ce ti donijeti velike novce.

Na tvom uspjehu mnogi ce ti zavidjeti, ali ti ces samo sretan biti i za  ono sta ljudi pricaju neces mariti. Veliki si sretnik, mada ti se to trenutno tako ne cini. Ti ces uspjeti mnogo u svojoj buducnosti.

 

GRAH BROJ 2

Grah kojeg si izabrao pokazuje na velike ljubavne probleme. Trenutno prolazis kroz probleme sa voljenom osobom, ali nadas se da cete ipak uspjeti sve da rijesite. Nesuglasice su sve cesce , ali pokusavas da se izboris za svoju srecu jer mnogo ti je stalo do tvog partnera.

Neko si ko je uvijek zelio samo srecu, ali ta sreca ti je trenutno okrenula ledja. Ljubavna sreca koja je nekad postojala izmedju tebe i voljene osobe kao da vise nije prisutna.

Ti ces u blizoj buducnosti saznati za veliku prevaru koja ce ti slomiti srce. Grah pokazuje da ces saznati za prevare svog partnera, i da cete se razici.

Ti neces moci oprostiti prevaru, jer tako nesto nikada ne oprastas.

Slijedi ti teska buducnost u kojoj ces morati da pocnes sve iz pocetka, bez voljene osobe. Ipak grah pokazuje  i na novu ljubav u tvom zivotu, tako da nemas razloga da tugujes za osobom koja ti nije bila vjerna.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2