Pred OVIM znacima su SUZE jer ce SAZNATI za PREVARU VOLJENE osobe!

Pred OVIM znacima su SUZE jer ce SAZNATI za PREVARU VOLJENE osobe!

14. lipnja 2023. 0 By Maja

BIK

Vi ste zodijak koji je uvijek davao sve za iskrenu ljubav. Kada je sreca voljene osobe u pitanju, vi ne poznajete granice. Uvijek vam je jako bitno da izmedju vas i vaseg partnera vlada veliko povjerenje.

Osoba ste koja vjeruje da se svaki problem moze rijesiti samo ako vi to zelite. Naravno da vi zelite da budete sretni u ljubavi, ali u zadnje vrijeme vas muce velike sumnje koje se ticu vaseg partnera.

Mnogo toga se je promjenilo, i koliko god vi pokusavali da saznate sta se u vasoj vezi zapravo desava, vas partner uvijek ima neki izgovor

Ne zelite da povrijedite voljenu osobu i zbog toga mnogo toga presutite.Ipak vi cete tokom ovog ljeta saznati sve. Pred vama je saznanje da vas je partner varao. Mnogo ce vas to povrijediti, i sigurno je da vam nece lako biti.

Koliko god vi pokusavali da shvatite zasto vam je voljena osoba to ucinila, odgovor necete dobiti.

Pred  vama je ljerto u kojem vlada velika tuga sa kojom cete se morati suociti. Srce ce vam biti slomljeno, jer vas partner ce vam okrenuti ledja i otici sa novom ljubavi.

Vi ste cinili sve za vasu srecu, ali nikako ne smijete da krivite sebe zbog partnerovih postupaka.

Vi ste zodijak koji se uvijek vodi istinom, to sto ce se vas partner odluciti za prevaru, sa vama nema nista. Svakako je vam druga ljubav sudjena koja ce znati da cijeni sve sto cinite. Bice vam tesko, ali imajte na umu da ce vama prava ljubavna sreca jos da pokuca na vrata.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2