Rak cete biti SKRHAN zbog VELIKE PREVARE,Djevica upoznaje VELIKU LJUBAV…

Rak cete biti SKRHAN zbog VELIKE PREVARE,Djevica upoznaje VELIKU LJUBAV…

23. lipnja 2023. 0 By Maja

RAK

Sreca u ljubavi je nesto za sto ste se vi uvijek znali boriti. Uvijek ste bili na strani ljubavi, jer mada su vasu vezu znali zadesiti veliki problemi, vi ste se uvijek nadali samo sreci. Za tu srecu ste se izborili i sa voljenom osobom do sada mnogo postigli.

Usponi i padovi su dio vase veze, ali vi ste realna osoba koja zna da ne moze uvijek sve biti samo med i mlijeko.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Mnogo volite svog partnera jer mnogo toga ste zajedno prosli. Uvijek vam je bio velika podrska, ali u zadnje vrijeme i sami ste poceli da primjecujete promjene. Nije sve kao sto je bilo, ali nadate se da je to sve samo prolazno.

Nazalost uskoro cete se morati suociti sa bolnom istinom.

Igrom slucaja cete se  saznati da vam partner nije vjeran. Da bi stvari bile jos gore, vi cete voljenu osobu zateci u tudjem zagrljaju. Pred vama je jedan period koji ce vam slomiti srce, jer prevara koja je pred vama sve ce da promjeni.

Velika tuga vas ocekuje jer nikad se niste mogli nadati da bi vas partner izdao.

Uskoro cete morati da se suocite sa najvecim razocarenjem u vasem zivotu.

 

DJEVICA

Ljubavna sreca nije uvijek bila vasa vjerna pratilja, ali vi se nadate sreci kao malo ko drugi. Iza vas su razocarenja, ali ona nisu unistila vasa nadanja da cete upoznati svoju srodnu dusu.

Vi ste zodijak koji zivi za ljubavnu srecu, i koji nikada nece dozvoliti da ta nada nestane. Uskoro se desava nesto predivno sto ce vas uvjeriti da prava ljubav jos uvijek postoji.

Mada vi nikad niste ni sumnjali u to, susret sa osobom koja ce sve promjeniti i vas ce iznenaditi.

Pred vama je ljubav na prvi pogled sa osobom koja ce se ispostaviti kao ona prava. Vama je velika ljubavna sreca sudjena jer napokon cete vi sresti svoju stodnu dusu. Niko sretniji od vas nece biti, jer ljubavna sreca koja je pred vama ne desava se tako cesto.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2