Devica će NAREDNIH DANA morati mnogo da rizikuje, Bik se plaši da mu ne slome srce..

Devica će NAREDNIH DANA morati mnogo da rizikuje, Bik se plaši da mu ne slome srce..

19. lipnja 2021. 0 By Maja

OVAN

Ono što je najbitinije je da ne verujete slatkorečivim ljudimakoji vas u poslednje vreme sve više okružuju. Neke osobe koje vam glume prijateljstvo nemaju dobre namere sa vama. Vi umete dobro da procenite druge, ali trenutno su vam to slabo polazi za rukom. Poslušajte svog partnera jer on vam misli samo dobro.

 

BIK

Vaš strah da vam drugi ne slome srce je opravdan. Plašite se novog razočarenja jer su vas u poslednje vreme dragi ljudi mnogo izneverili. U narednim danima odvojite vremena da u miru razmislite o svemu. Vi ste osoba koja želi da bude voljena i koja je spremna mnogo da pruži, ali ne naglite da jednoj osobi otkrijete svoja osećanja.

 

BLIZANCI

U narednim danima mnogo toga će vam poći za rukom. Ono što će se posebno istaći jedan poslovni potez koji će vam doneti manju količinu novca. Ipak vi niste osoba koja žudi za materijalnim  stvarima i vi ćete uglavnom biti zadovoljni sa danima koji su pred vama.

 

RAK

Vi nikada ne gubite veru da uvek može bolje. Mada mnogo postižete vi ćete želeti još više. Ništa loše u tome, ali vaša želja za poslovnim uspehom vam ostavlja vrlo malo vremena za privatni život. U narednim danima bi bilo lepo kada bi se više posvetili dragim ljudima.

 

LAV

Dani koji su pred vama donose vam samo sreću i veselje. Posebno na ljubavnom planu će vam sve polaziti od ruke. Jedna osoba koja vam već dugo ne izlazi iz glave će napraviti prvi korak i priznati vam velika osećanja prema vama. Velika sreća i zadovoljstvo će va spratiti, i niko neče moći da pokvari vaše dobro raspoloženje.

 

DEVICA

U narednim danima nećete moći mnogo da se opustite. Velike poslovne odluke ćete morati doneti i to će vam stvarati nervozu. Moraćete mnogo da rizikujete kako bi uspeli da ostvarite poslovni uspeh. Neće vam biti lako, ali vi ste poznati po tome da lako ne odustajete od onoga što vam je bitno.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2