Ovim zodijacima LJUBAVNA SRECA OKRECE LEDJA!SRCE im lomi NEVJERNA LJUBAV!

Ovim zodijacima LJUBAVNA SRECA OKRECE LEDJA!SRCE im lomi NEVJERNA LJUBAV!

19. lipnja 2023. 0 By Maja

Ovi zodijaci su uvijek vjerni i iskreni prema voljenoj osobi. Ali njima se nece vratiti istom mjerom, jer osoba kojoj vjeruju najvise lomi im srce na hiljadu komada.

BIK

Za vas vazi pravilo da u ljubavi nikada necete sebi dozvoliti da povrijedite osjecanja voljene osobe. Mnogo cinite za svoju ljubavnu srecu, jer dugo vam je trebalo da pronadjete sobu kao sto je sad imate na svojoj strani.

Veliko povjerenje vlada u vasoj vezi, i vi ne mozete svoj zivot da zamislite bez voljenog bica.

Sve cinite kako bi voljenoj osobi izmamili osmjeh na lice, jer ne mozete da podnesete da neko, koga toliko volite bude tuzan. Vi ste savrsen partner kakvog neko samo moze za sebe pozeljeti.

Brizni ste, i puni ljubavi prema voljenoj osobi, ali uskoro vam ona vraca na  najgori moguci nacin. Vas partner ce vas prevariti, i vase srce ce biti toliko ranjeno da cete u istom trenutku donijeti odluku da je kraj.

Pred vama je ranjeno srce kojem ce trebati vremena da se oporavi od nevjerne ljubavi, ali vi cete se nastaviti boriti za ljubavnu srecu.

Necete dici ruke od ljubavi, samo zato sto ce vam sadasnja ljubav slomiti srce. Ljubavna sreca ce vam okrenuti ledja i nista vise nece biti isto, jer vi tu prevaru necete moci oprostiti.

 

RAK

U ljubavi vam je uvijek bilo jako bitno da voljenom bicu mozete slijepo vjerovatI. Dugo ste se borili za vezu koja je danas najljepsi dio vaseg zivota. Mnogo volite svog partnera, ali on vam daje osjecaj da ste iskreno voljeni.

Nastojite da uvijek budete iskreni jedno prema drugom, jer u vasoj vezi mora postojati povjerenje.

Nazalost to povjerenje ce biti izlozeno velikoj probi, jer vas partner ce napraviti jednu veliku gresku. Prevarit ce vas sa jednom osobom koju i vi vrlo dobro poznajete. Ljubavna sreca vam okrece ledja, jer uvijek ste se nadali ljubavnoj sreci i da ce on u vasem zivotu potrajati.

Nece biti tako,  i vi cete se morati suociti sa slomljenim srcem, ali i velikim razocarenjem.

Vas ce izdati osoba za koju ste bili spremni dati sve. Nist tako nesto zasluzili, ali karma ne spava i vratice vasem parnteru kada se najmanje bude nadao.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2