MUDRA LISICA ti OTKRIVA TAJNU-Izaberi jednu i DOBICES SAVET kako da RESIS sve PROBLEME, da PRIVUCES SRECU U svoj  ZIVOT!

MUDRA LISICA ti OTKRIVA TAJNU-Izaberi jednu i DOBICES SAVET kako da RESIS sve PROBLEME, da PRIVUCES SRECU U svoj ZIVOT!

21. lipnja 2021. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI MUDRU

LISICU BROJ  JEDAN:

Vi koji ste izabrali mudru lisicu broj jedan, od onih su koji imajuneznost u srcu, pa se lako povrede.

Vi ste suvise dobri i previse osetljivi da biste mogli da predjete preko nekih stvari.Vasa je iskrenost na  zavidnom nivou, i vi ste neko ko nikada ne zna da igra dvostruko.

Na zalost oko vas je zamrseno kolo koje igra na svaku kartu, rizikujuci pri tome i ono osnovno. Postenje i ljudsku dobrotu.

Vi akda volite, volite zarom i kada  gubite placete celom dusom i celim umom. Kod vas je sve povezano, sve je potpuno, i nista nikada ne radite polovicno.

Vi ste takvi na svim zivotnim poljima i nikako da se trgnete i probate drugacije.Ne znate da lazete, igrate pravedno i u skladu sa tim, tako i postupate.

Na vasu zalost kako postupate tako i propadate, jer oko vas nema mnogo iskrenih. Vise ste okruzeni onima koji se snalaze na razne nacine, tracare, neiskreno koriste neke pozicije za sebe.

Vi to nikada tako ne biste ni mogli, niti znali, pa biste  uvek koracali jednom istom stranom. Kada se zaljubite nikada ne merite koliko dajete u vezi.Kada radite, vi ste pozrtvovani za sebe i sve kolege, ako zatreba.

Zelite to, jer cinite dobra dela i na sve gledfate tako.Ipak vasa  dela ne zna niko da ceni u toj meri, nego vas smatraju nivnim.

Vi samo budite takvi kakovi jeste. Ali imajte neku malu distancu od svih koji koriste vasu dobrotu.

Tako cete resiti mnoge probleme, a sebe cete ipak ceniti.Ovo ce biti vreme za neke akcije i neke novine u vasem zivotu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2