Ono sto PRVO VIDIS na slici otkriva DA  li ti je SUDJENO da u  zivotu DOBIJES ono sto NAJJACE ZELIS…

Ono sto PRVO VIDIS na slici otkriva DA li ti je SUDJENO da u zivotu DOBIJES ono sto NAJJACE ZELIS…

24. lipnja 2023. 0 By Maja

AKO SI PRVO VIDIO RUZU:

Ukoliko je ruza tvoj prvi izbor, to o tebi govori mnogo. Slika ruze predstavlja toplinu, ljepotu i nesto sto je kako lijepo tako po malo i misticno. O tvom karakteru to govori mnogo, jer sa ovim izborom dokazujes da si osoba koja ima veliko srce, i koja je uvijek tu za druge.

Ali neke svoje tajne i zelje cuvas samo za sebe. Razlog tome su razocarenja koja su ti neki ljudi koji su ti bili srcu dragi nanijeli.

Ti si osoba koja zaista nema mnogo zelja, skroman si. Ali isto tako znas da se boris za ono sto ti je bitno. Ti si osoba koja zeli srecu u svom zivotu, mada ti ta sreca nije uvijek sudjena bila. Ipak ti nikada nisi prestao da s nadas da ce ti kreuti na bolje.

Sanjas svoje snove ali i sam se trudis da neke ostvaris.

Ruza koju si izabrao sluti velikoj sreci, jer ono sto najvise zelis u zivotu to ces i imati. Mada se nece desiti cudo i ti neces dobiti sto zelis preko noci. Morati ces da se suocis sa jos nekim zivotnim desavanjima prije nego sto se tvoja najveca zelja ostvari.

Ono sto je najbitnije jeste da ces ti uspjeti da se izboris sa svim izazovima.

Sreca ce pokucati na tvoja vrata  i ti ces biti sretna osoba koja ce dobiti ono sto najvise u zivotu zeli. Nema sumnje u to da si ti srecu zaista zasluzio.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2