SUNCE koje izabereš otkriva TVOJU SUDBINU za OVO LETO-jedno je znak NOVE LJUBAVI!

SUNCE koje izabereš otkriva TVOJU SUDBINU za OVO LETO-jedno je znak NOVE LJUBAVI!

24. lipnja 2022. 0 By Maja

SUNCE BROJ 1)

Ti si osoba koja voli celom svojom dušom. Za tebe ne postoji ljubav sa pola srca, ti kada voliš voliš samo celim sercem ili nikako. Također si neko, ko ume da se bori za ljubav voljene osobe. Pa i kada je najteže ti si tu uz svog partnera. Na tebe se uvek može osloniti, jer si ti osoba koja nikada neće izdati. Sve ti tajne može poveriti. Ti si svojoj voljenoj osobi i prijatelj i partner. Veliko je poverenje između vas, jer vi se ne plašite da jedno drugom kažete istinu. Tebi je za ovo leto suđena samo sreća. Predivni trenutci te očekuju sa osobom koju voliš. Niko i ništa ne može da pokvari vašu idilu, jer vi svoju ljubav čuvate kao niko drugi. Malo je danas takvih veza koje ni jedna životna oluja ne može raskinutu. Leto koje je pred tobom donosi ti samo sreću i radost. Uživaj u svakom  momentu svoje sreće.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SUNCE BROJ 2)

Ti si osoba koja nije uvek imala sreće u ljubavi. Mnogo suza si prolila zbog pogrešnih osoba koje nisu bile vredne tvoje ljubavi. To je tebe u životu koštalo mnogo boli, jer si ti osoba kojaje toliko želela da bude voljena. Previše si dobra osoba, svoje srce si poklanjao lako, i to su bivše ljubavi koristile. Da su sa tim tebi mnogo bola nanele, to im je bilo svejedno. Ipak, ti kao dobra osoba nisi žudeo za osvetom. Tebe je život nagradio sa osobom koja je sad pored tebe. I sad imaš sumnje da ćete ta osoba sa kojm deliš svoj život povrediti. Ipak leto će tebi doneti nešto lepo, nešto što ni u snu nisi mogao zamisliti. Tebe na leto očekuje prosidba. Tvoj partner ti sa tim potezom želi dokazati svoju ljubav. Velika ljubvna sreća je pred tobom. Leto tebi donosi lepe tenutke, ali one u kojima ćeš biti mnogo emotivan.

 

SUNCE BROJ 3)

Ti si jedna dobra romantična duša koja za ljubav čini sve. Tvoja ljubav je iskrena i poštena. U prošlosti nisi imao mnogo sreće u ljubavi, mada su te mnogi voleli ti si uvek birao pogrešne ljubavi. Ali nisi sumnjao da i za tebe postoji ljubavna sreća.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Onakva kakvu ti uvek zamišljaš. Možda su tvoja očekivanja bila prevelika, pa se zato nije desila ona prava ljubav koja će večno da traje. Ovo leto u tvoj život donosi novu ljubav. Ti češ upoznati jednu osobu, koja će ti se svideti na prvi pogled. Imačeš priliku da je bolje upoznaš i sa svakim susretom volečeš je još više. Ta osoba će imati iskrene namere sa tobom. Mnogo će te voleti, ali i ti češ nju zavoleti kao nikoga do sada. Tebi leto donosi leptiriće u stomaku, jer ovakvu osobu još nisi sreo. Ne da će ta osoba biti lepa samo  s vana, ona će biti i lepa u duši. Njoj nečeš moći odoleti, a ni ona tebi. Leto tebi donosi samo lepe trenutke koji ćete ostvljati bez daha. Tvoja srodna duša je tako blizu i ti češ biti srečan kao nikada do sada.