Do ovih zodijaka STIZU OBLACI TUGE! Neko SRCU BLIZAK ce ih IZDATI i RAZOCARATI!

Do ovih zodijaka STIZU OBLACI TUGE! Neko SRCU BLIZAK ce ih IZDATI i RAZOCARATI!

26. lipnja 2022. 0 By Maja

OVAN

Vi ste uvijek zeljeli da budete samo sretni, jer vama je ljubavna sreca uvijek bila od velikog znacaja. Mnogo truda ulazete u sve sto vam je bitno, jer vi nikada necete tako lako odustati. U proslosti, vi ste morali da se suocite sa velikim problemima, ali pronasli ste nacin kako da budete samo sretni.

Vama je ljubavna sreca uvijek bila na prvom mjestu, jer vi ste zodijak koji je uvijek zivio samo za ljubav.

Vi ste uvijek iskreni, i iskreno se nadate da je i vas partner iskren  prevma vama. Uskoro cete se nazalost pronaci u situaciji koja vam nece lako pasti. Tamni oblaci tuge ce vladati iznada vase veze, jer vi cete saznati da vas je najdraze bice na svijetu prevarilo. To ce vas jako pogoditi, jer vi ste sa tom osobom imali velike planove.

Saznati cete da niste iskreno voljeni, sto ce vas itekako povrijediti.

Vi ste se nadali ljubavi, ali uskoro samo tuga pocinje da vlada vasim zivotom. Vi cete imati priliku da sve rijesite, ali necete zeljeti. Toliko razocarenje necete moci oprostiti.

Vama je povjerenje u jednoj vezi sve, ali to povjerenje ce biti naruseno.

Vi cete biti razocarani kao nikada do sada. Pred vama su desavanja koja ce vas mnogo iznenaditi, jer tako nesto od voljene osobe nikada niste ocekivali. Nece va, biti lako., jer oblaci tug ce duze vrijeme vladati u vasem zivotu. Niste to zasluzili, ali sudbina im svoje planove od kojih ne mozemo pobjeci.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2