On je ČOVJEK velikog SRCA, ali NE IGRAJTE SE SA NJEGOVIM OSJEĆANJIMA jer će vam vratiti kada se budete NAJMANJE NADALI!

On je ČOVJEK velikog SRCA, ali NE IGRAJTE SE SA NJEGOVIM OSJEĆANJIMA jer će vam vratiti kada se budete NAJMANJE NADALI!

22. lipnja 2021. 0 By Maja

Tako nešto raku nikada ne pada lako, ali on zna da se zauzme za sebe. Nikada on neće nekoga povrijediti, ali na sebe neda. Mnogo mu je bitno da pri svemu ostane vjeran sebi, jer rak nije biće koje se mijenja kako nekome paše. To je čovjek velikog srca koji se bori za sebe i za svoju sreću. Ne dozvoljava da mu se neko petlja u život, kao što se ni on ne petlja u tuđe. Njemu je njegova privatnost mnogo bitna. Ali kao što zna da čuva svoju,  tako zna i da čuva svaku tajnu koju mu drugi povjere. On je prijatelj kakvog neko samo može poželjeti.

U ljubavi je poseban, jer on je uvijek vjeran osobi koju voli. NIkada on neće prevariti osobu koja mu leži na srcu. Tu vjernost očekuje zauzvrat, je rrak prevaru ne oprašta. Ukoliko  se upustite u vezu sa jednim rakom, morate biti svjesni činjenice da je za njega prevara nešto najgore.

Nije on bez mana, ima i rak svoje loše strane, ali to se nikad neće odraziti prema drugim ljudima. Sreća je njega imati pored sebe, jer njegova ljubav je savršena. On će sve učiniti za voljenu osobu, ali kao što smo već naveli ima i on svoje granice. On će napustiti osobu koja ga prevari, pa makar ga to koštalo mnogo boli, ali preko prevare ne prelazi. Njegovo srce je stvoreno samo da voli, jer on za mržnju ne zna. Sreća je biti uz njega, jer sa njim imate prijatelja za cijeli život. Nikad vas on neće izdati, ali nemojte ni vi njega.

Stranice: 1 2