IZABERI MANDALU i saznaj STA je TVOJA NAJVECI BOL, a sta TVOJA NAJVECA SRECA!

IZABERI MANDALU i saznaj STA je TVOJA NAJVECI BOL, a sta TVOJA NAJVECA SRECA!

28. lipnja 2023. 0 By Maja

MANDALA BROJ 1

Ti si osoba koja mnogo cini za svoju srecu, I koja nikada sebi ne bi dozvolila da zavisi od drugih ljudi. Uvijek tacno znas sta zelis i za to se trudis kao malo ko drugi. Osoba si koja vjeruje u srecu i koja nikada nadu u tu srecu nece gubiti. Mnogo toga se u tvom zivotu desava sto ti nije po volji.

Tvoja najveca bol je cinjenica da svojim najmilijima ne mozes priustiti sve sto zele,  jer oni su tvoja najveca sreca.

Ti za svoju porodicu zivis, i niko ne moze da narusi ono sto ti osejcas prema ljudima koje volis. Mnogo toga ti ne ide kako treba, ali  ti se trudis, ne samo za sebe, vec i za ljude koji ti zivot znace. Za njih cinis sve, ne moze niko tu ljubav da narusi. Za tebe je porodica sve i ona tebi ide ispred svega.

Ta ljubav je nesto posebno, nesto za sto to zivisi. Boli te sto ne mozes da svojim najmilijima da priustis sve sto zelis.

Ali srecu ti donose osmijesi sa njihovih lica koji ti daju snagu da uvijek nastavis dalje. Ti si oboba koja se nada vekioj sreci i manadala koju si izabrao tebi tu srecu i donosi..

 

MANDALA BROJ 2

Ti si u sud+stini sretna osoba koja uvijek zna sta zeli. Veliki trud ulazes u sve sto ti je bitno, jer ti si osoba koja zeli da postigne mnogo u svom zivotu. Mnogo se trudis da ti krene na bolje, ali u zadnje vrijeme ne ide ti onako kako si to zamisljao.

Osoba si koja nikada nece odustati od svojih poslovnih ciljeva, ali podrsku radnih kolega nemas.

To te najvise boli, jer ti si uvijek pomagao svima, ali zauzvrat ne dobivas nista osim mrkih pogleda. To je tvoja bol, jer pojedine kolege te sprijecavaju da ostvaris svoje poslovne snove.

Ali tvoja sreca nije u novcu, i mogu da te sputavaju koliko zele, ti znas sta je tvoja najveca sreca. Mandala koju si izabrao sluti velikoj sreci tebi i tvojoj porodici, jer za njih zivis  i njihova sreca je i tvoja. T

ebi slijede promjene radnog mjesta koja ce ti znaciti mnogo.

Ti ces imati priliku da biras, i da se posteno bez podmuklih kolega izboris za sve sto ti je na poslovnom polju bitno.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2