ONO sto PRVO VIDIS na slici otkriva KOLIKO ti je TUGE,a koliko SRECE sudjeno do KRAJA  GODINE!

ONO sto PRVO VIDIS na slici otkriva KOLIKO ti je TUGE,a koliko SRECE sudjeno do KRAJA GODINE!

28. lipnja 2023. 0 By Maja

UKOLIKO SI PRVO UGLEDAO OBLAK:

Ti si osoba koja je u zivotu morala da se suoci sa mnogim zivotnim olujama. Uvijek si imao jasne ciljeve u svom zivotu, ali nisi uspio sve da ih postignes. Vjerujes u sebe, to je nesto sto ti je od velike koristi.Jer koliko god tebe zivot lomio, ti si uvijek znao da mozes da se izboris samo za najbolje.

Uvijek si na strani dobra jer ti nisi naucio da budes los covjek. Srecu zelis, i za istu tu srecu se i trudis.

Osoba si koja ima velike ciljeve i koja se ne plasi da ih ostvari. Tudje misljenje te ne zamara, jer ti znas koliko vrijedis i to niko ne moze da narusi. Do kraja godine ces se ponovo morati suociti sa nekim problemima, ali tebi je vise srece nego tuge sudjeno. Tamni oblaci koji su se u zadnje vrijeme iznad tebe savili vrlo brzo ce otici, i ti za probleme neces znati.

Sreca ce biti ta koja ce carovati u tvom zivotu, jer ona je tebi i vise nego sudjena.

Sreca je ta koja ce ti pomoci da se rijesis problema koji su te do sada pratili. Vrijeme je za promjene koje ce tebi biti od velikog znacaja. Sreca ce tebe pratiti i ti ces uspjeti da ostvaris jedan veliki san koji ti je jako blizu srca. Desavanja koja su pred tobom mnogo toga ce promjeniti na bolje, jer tebi je sudjena sreca kojo jsi se uvijek nadao.

Bice tu malo i tuge, ali sreca ce uspjeti da je nadvlada i da unese blagostanje i ljubav u tvoj dom.

Do kraja godine ti ces postici mnogo  i niko sretniji od tebe nece biti . Vrijeme ce doci u kojem  za tugu neces znati,. Samo budi srtpljiv i nadaj se dobru, i dobro ce se tebi i vratiti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2