Ovan ce biti PREVAREN, Raku se ISPUNJAVA NAJVECA ZELJA, a ovaj zodijak UPOZNAJE svoju VELIKU LJUBAV…

Ovan ce biti PREVAREN, Raku se ISPUNJAVA NAJVECA ZELJA, a ovaj zodijak UPOZNAJE svoju VELIKU LJUBAV…

26. lipnja 2022. 0 By Maja

OVAN

U vasoj vezi vec duze vrijeme ne cvjetaju ruze, ali vi uporno pokusavate da sve okrenete u boljem pravcu. Mnogo vam znaci sreca voljene osobe, ali nesuglasice nadvladaju sve dobro sto se u vasoj vezi desi. Nista nije kao prije, i vasa veza je postala monotona sto vam mnogo smeta.

Naravno da vi cinite sve za srecu voljene osobe, ali kao da nikada nije dosta.

Vas partner za sve lose krivi vas, sto vi nikako ne mozete da shvatite. Uskoro cete saznati zasto je doslo do promjena koje vas mnogo bole. Nazalost vas partner nema vise ista osjecanja prema vama, da zlo bude vece vas partner je svoje srce vec poklonio jednoj drugoj osobi.

Pred vama je jedan tezak period koji ce vam prirediti veliku tugu. Ipak zodijak kao sto ste vi zna koliko vrijedi, i vi necete dozvoliti da tuga upravlja vasim zivotom.

Vi zasluzujete nekoga ko ce vam biti vjeran kao sto ste to i vi sami. Ljubavna sreca je vam sudjena, ali ne sa osobom sa kojom ste trenutno u vezi. Tezak period je pred vama, ali vrijeme koje cete imati napokon ce vam otvoriti oci. Promjene vas ocekuju, ali one ce vas uciniti jacom i jos boljom osobom.

 

RAK

Vi ste zodijak koji nikada nije krio svoje emocije. Vi svoja osjecanja ne krijete, jer zelite voljenoj osobi da dokazete koliko vam znaci. Osoba ste koaj cini sve za srecu voljenog bica, ali i sami ste mnogo voljeni.

U to ponekad imate sumnje, ali u periodu koji je pred vama vas partner ce vam dokazati da nemate razloga za iste.

Voljena osoba pravi jedan potez koji ce vas mnogo usreciti. Pred vama su desavanja koja ce vam jos jednom dokazati koliko ste voljeni.

Imate jednu zelju koju sebi do sada niste mogli ispuniti. Vase voljeno bice ce se potruditi da se ta zelja ostvari.

Niko sretniji od vas nece biti, jer ta zelja vas zaista dugo vremena prati.

Blizu vam je srca i znaci vam mnogo. Vas partner ce se potruditi da ta zelja napokon postane dio vase predivne realnosti. Ni sami necete moci vjerovati koliko srece imate.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2