Ovan pred RASKIDOM, Lav mora da se ODLUCI, a ovaj zodijak pronalazi NOVU LJUBAVNU SRECU…

Ovan pred RASKIDOM, Lav mora da se ODLUCI, a ovaj zodijak pronalazi NOVU LJUBAVNU SRECU…

26. lipnja 2021. 0 By Maja

OVAN

Vi ste zodijak koji mnogo cini za svoju vezu, ali sretne zvijezde vam nazalost, posebno u zadnje vrijeme nisu naklonjene.  Mnogo volite svog partnera,  u to nema nikakve sumnje. Ali problemi koji vas prate ne daju vasoj vezi mira koji vam je potreban da rijesite neke stvari koje se ticu vas oboje.

Ljubavna sreca vec duze vrijeme nije prisutna u vasem zivotu, ali vi se nadate samo sreci.

Uvijek ste znali da se izborite za svoju vezu, ali zadnji period vise sluti kraju nego pobjedi . U narednom periodu vi cete se morati suociti sa jos nekim problemima koji ce preliti kap vode u casi. Necete imati ni volje ni zelje da se ponovo suocavate sa jos jednim problemom, i vi cete donijeti jednu vaznu odluku.

Naime vi cete zeljeti raskid, jer vasa veza je postala i previse zaokupirana problemima iz kojih ne vidite izlaz.

Pred vama jeste raskid kojeg cete vi zeljeti, jer necete zeljeti da se ovaj put borite za svoju ljubavnu srecu. Uvijek ste mnogo cinili, ali i vase strpljenje ima granicu.

Svojim potezom vi cete voljenoj osobi slomiti srce, ali to vas nece mnogo zamarati.

I sami ste misljenja da se vas partner nije mnogo trudio kako bi spasio vasu vezu. Pred vama je raskid, ali vi nista drugo niste ni ocekivali.

 

LAV

Vama je ljubav uvijek bila od velikog znacaja,  ali trenutno i sami pretjerujete kada je vasa ljubavna sreca u pitanju. Mada ste u vezi, vase srce vec duze vrijeme kuca za jednu dugu osobu. To svom partneru ne priznajete, jer nadate se da on to svakako nece saznati.

Ali, zapitajte se koliko dugo tako nesto moze ici na dobro. Odgovor je , ne dugo jer vas partner ce uskoro saznati sve.

Ono sto ce biti pomalo cudno u svemu tome, jeste da ce vama voljena osoba pruziti sansu da se odlucite izmedju nje i osobe sa kojom se tajno vidjate.

Vas partner vas mnogo voli, i on ce biti spreman da predje preko  svog ponosa i da vam oprosti.

Kakvu odluku cete vi donijeti, samo vi mozete i znati. Moracete da donesete odluku koja ce biti presudna za vas buduci ljubavni zivot.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2