SUDBINA se IGRA  sa OVIM ZNAKOVIMA u narednim danima! Nece im biti LAKO!

SUDBINA se IGRA sa OVIM ZNAKOVIMA u narednim danima! Nece im biti LAKO!

2. veljače 2023. 0 By Maja

OVAN

Vi ste do sada cinili sve za svoju ljubavnu srecu, ali vise vam je tuga bila naklonjena. Volite svog partnera i nadate se da ce u vasoj vezi sve ponovo da dodje na svoje. Mnogo cinite za voljenu osobu, jer vama je ljubav sve u zivotu. Ipak pocinju da vas muce sumnje, jer vas partner nije kao prije, ali i vi sami ste se mnogo promjenili.

Koliko god cinili za voljeno bice, sumnje vas prate i tu ne mozete nista promjeniti. Plasite se da ce doci do onog najgoreg, jer sve pokazuje na raskid vase veze.

Vas osjecaj vas ne vara, i mada je to tesko za cuti, vas partner ce vam okrenuti ledja u narednim danima. Vi cete  saznati da vas vec duze vrijeme vara i niko vasu tugu nece moci da ublazi. Pred vama je jedan period u kojem cete se morati sa velikom tugom suociti. Vama ce ljubav biti sudjena, ali cete morati sacekati da se ona desi.

 

Ova ljubav nije bila vama sretna, jer vi preko prevare  nikada necete preci.

Slijede vam desavanja koja ce vam jako tesko pasti, ali vi ste zodijak koji nikada ne gubi nadu. Vama ce biti potrebno vremena da sve dodje na svoje, ali vrijeme lijeci sve rane, pa tako ce i vase.

Vi cete upoznati osobu koja je vama iskreno sudjena , i tu ljubav niko nece moci da narusi.

Ova ljubav ce vas kostati samo boli, ali sljedeca vam samo veliku srecu donosi.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2