SUTRA:      Ovna  ce ovaj dan UMORITI, Bik na IZMAKU SNAGE,Blizancima se  MENJA ZIVOT…

SUTRA: Ovna ce ovaj dan UMORITI, Bik na IZMAKU SNAGE,Blizancima se MENJA ZIVOT…

28. lipnja 2021. 0 By Lala

OVAN

Dragi ovnovi, predstoji vam dan u nedelji koji ce vas prosto umoriti. Toliko cete biti zauzeti svakodnevnim  obavezama.Proisto cete bioti zauzeti po cijeli dan na poslu  gdje ce svi traziti od vas maksimum. Morate iznijeti i misljenje i dati pomoc u poduhvatu koji je u toku.

Bicete premoreni ali necete zaliti.  Porodica je dobro. Najmladji clan je u dilemi i treba mu samo vasa pšodrska.

Zdravlje relativno dobro.

BIK

Dragi bikovi, bicete na izmaku snage zbog neke konfliktne situacije. Nemojte posustati, jer imate jos mrvu i snage i volje, a toliko vam i treba da zavrsite spremanje u toku.

Nekima bikovina sledi selidba ili neko krace putovanje. Ako osjecate ceste vrtoglavice ne bojte se. Niste bolesni samo vas je stigao premor.

BLIZANAC

Dragi blizanci, iznenada ce vam se zivot okrenuti  za trista stepeni.Jedan clan porodice ce razboliti, tako da ce morati dalje od vaseg grada na pretrage. Dok se to obavi trebac e vam hrabro srce puno razuma. Stvar ce biti delikatna ali ce na kraju sve biti dobro. Zahvalite Bogu sto cete zajedno izgurati tezak momenat.

RAK

Dragi rakovi,  utorak je sasvim obican dan pun obaveza koje svakodnevno izvrsavate. Imacete goste u svome domu sto ce  vas obradovati i ispuniti zavrsetak dana.

Kao i uvijek,  mirno i sigurno i sve drugo.

LAV

Dragi lavovi, nije sve kako zelite pa tako i ovaj dan zamisljate drugacije.

Ostvarili ste dosta pa jedan neuspjesan dan vama nece skoditi vasem rejtingu a ni novcaniku.

DEVICA

Drage device, trgnite se i odlucite kakav dan zelite. Budite aktivni a ne pasivni. Ne oslonjajte se previse na jednu vodoliju jer vam sledi razocarenje. Poslovno ste stabilni a i zdravlje vas sluzi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2