SUTRA:      Ovna  ce ovaj dan UMORITI, Bik na IZMAKU SNAGE,Blizancima se  MENJA ZIVOT…

SUTRA: Ovna ce ovaj dan UMORITI, Bik na IZMAKU SNAGE,Blizancima se MENJA ZIVOT…

28. lipnja 2021. 0 By Lala

 

VAGA

 

Drage vage, kao i obicno ste neodlucne a utorak je dan koji ceka na vasu odluku. Tice se porodice,  vi znate da to dugo rjesavate. Znajte da morate prelomiti ili cete snositi posledice ne samo vi. Trpjece vasa porodica.

Pravedni ste i znamo da to ne zelite.

SKORPIJA

Drage skorpije, ovaj dan donosi sporu ali sigurnu pravdu za vas. Dugo su vas omalovazavali ali ste istrpjeli. Kako narod kaze da je pravda spora ali dostizna, govori vas slucaj. Odbrana u sporu koji vodite je vasa.

Zdravlje vas sluzi samo ste cesto nostalgicni. Za promjenu posjetite rodb inu.

STRELAC

Dragi strelci, iako ste uvijek oprezni,  utorak je dan kada ce popustiti vasa koncetracija. Bice to od umora a i stresa koji cete imati na kraju dana. Neki vazan poduhvat cete ispustiti iz ruku a bili ste sigurni da je vas.

Ne ocajavajte! Uspjesni ste i vrijedni, pa cete nadoknaditi ubuducim danima.

JARAC

Dragi jarcevi, utorak je dan odmora i porodicne srece za vas. Uzivacete u krugu porodice i familije a zato nemate ceste prilike.

Zdravlje vam je dobro osim povremenih problema sa vidom. Vrijeme je za posjetu ocnom ljekaru.

VODOLIJA

Drage vodolije, za  cas nista novo. Jedan miran i spokojan dan. Vece cete provesti u krugu prijatelja a bicete odusevljeni jednim iznenadjenjem.

Niko vas odavno nece tako obradovati.

RIBA

Drage ribe, nije more uvijek mirno kako se cini. Sprema se bura vezana za propust na poslu. Greska nije samo vasa ali trpite posledice.

Ostalo je pod kontrolom.

Stranice: 1 2