Ovim zodijacima je sudjena velika ljubavna sreca-JUL ce im biti NAJSRECNIJI MESEC!

Ovim zodijacima je sudjena velika ljubavna sreca-JUL ce im biti NAJSRECNIJI MESEC!

1. srpnja 2023. 0 By Maja

OVAN

Vama je itekako potrebna ljubavna sreca, ali cesto to ni sami sebi ne zelite da priznate. Sve bi dali kada bi pored sebe imali osobu koja ce vas razumijeti i koja ce biti uz vas kako u dobrim , tako i u losim vremenima.

Do sada niste imali mnogo srece, ali niste se nikada prestali nadati svojoj velikoj ljubavnoj sreci.

Poneki flert tu i tamo ne cini vas sretnom osobom , jer vi ste stvoreni za veliku, iskrenu ljubav. Vama ce velika sreca biti sudjena, jer juli donosi vasu srodnu dusu u vas zivot.

Pred vama su desavanja koja ce vas oduseviti.

Vama je velika ljubavna sreca sudjena, jer sa tim poznanstvom sve se u vasem zivotu mijenja na bolje.

Ljubavna sreca vas ocekuje, i niko nece biti sretniji od vas.

Mnogo toga se je do sada desavalo u vasem zivotu, ali vi nikada niste zeljeli da odustanete  od potrage za srodnom dusom. Pred vama je velika sreca jer u julu cete upoznati osobu sa kojom cete provesti svoj zivot. Nece to biti prolazna avantura, vec velika ljubav koja ce trajati vjecno.

 

LAV

Mnogo se je u vasoj vezi u zadnje vrijeme desavalo, ali ni jedan problem nije mogao da vas natjera da se prestanete boriti za svoju ljubavnu srecu. Vama je jako bitno da zajedno sa voljenim bicem rijesite sve probleme koji vas prate, jer vam je sreca sudjena, vi samo morate malo vise da poradite na njoj .

Oboje morate da se zauzmete da vas veza krene u bolje, smijeru, ne sami vi koji sve cinite kako bi vam krenulo na bolje.

Ipak u periodu koji je pred vama, vi cete sa voljenom osobom uspjeti da rijesite sve. Vama je velika ljubavna sreca sudjena, jer vi cete sa voljenom osobom uspjeti da rijesite sve probleme koji su vas do sada pratili.

Sreca vam je naklonjena , jer vi cete zeljeti da sve dovedete u red, a i vas parnter ce sve ciniti kako bi vam krenulo na bolje.

Mjesec jul je vas sretan mjesec jer vi cete samo uzivati sa voljenim bicem , i na sve probleme zaboraviti. Cuda se ipak desavaju.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2