Ovna SREĆA neće pratiti, Blizance očekuje RAZOČARENJE a pred Ribama je VELIKA SREĆA!

Ovna SREĆA neće pratiti, Blizance očekuje RAZOČARENJE a pred Ribama je VELIKA SREĆA!

5. srpnja 2022. 0 By Maja

OVAN

Cijela naredna sedmica će vam  biti pod lošom zvijezdom. Mnogo će te biti napeti i nervozni, a za sve to će biti odgovorni privatni problemi koje niste u mogućnosti da riješite. Velike obaveze su pred vama, ali koncentracija koja vam je potrebna neće biti prisutna. Pokušajte riješiti privatne probleme koji vas sputavaju u vašem poslu, samo tako će te moći napredovati.

 

BIK

Sedmica koja je pred vama donosi vam poboljšanje na poslovnom polju. Bili ste vrijedni i niste odustali od svog cilja. Slijedi vam unapređenje koje će vam donijeti poboljšanje vaših finansija. Na ljuabvnom planu vas očekuje jedan nezgodan razgovor sa voljenom osobom. Budite iskreni prema njoj ukoliko želite mir i harmoniju u vašoj vezi.

 

BLIZANCI

Budite spremni na veliko razočarenje na ljubavnom polju. Vaš partner nije bio iskren prema vam, i vi će te saznati nešto što će vas mnogo zaboljeti. Zatvarali ste oči pred problemima koji su bili pred vama, sad je došao red ada se suočite sa istinom. Znakovi da nešto nije kako treba su bili tu, ali vi ste to vješto ignorisali.

 

RAK

Istina je da ste u poslijednje vrijeme imal imnogo problema na poslovnom polju, ali u narednoj semici sve dolazi na svoje. Jedan poslovni poduhvat će mnogo toga da promijeni u vašu korist. Na polju ljubavi pravite velike greške, jer ignorišete partnerove prijedloge za bolju i uspješniju vezu.

 

LAV

Naredna sedmica je u znaku ljubavi za vas, ali vi ste to iskreno i zaslužili. Prešli ste prko svog ponosa, i partneru pokazali koliko ga zaista volite. Oprostili ste mu neke greške, i on vam je i više nego zahvalan na tome. Na poslovnom polju vas očekuku neke promjene koje će vas oduševiti. Sve u svemu ova sedmica će biti savršena za vas.

DJEVICA

Bilo bi vrlo povoljno za vas kada bi neke svoje poslovne odluke odložili za neko povoljnije vrijeme za vas. U narednoj sedmici zvijezde nisu na vašoj strani,  isve što započenete moglo bi vam se vratiti velikim neuspjehom. U ljubavi ste počeli da pokazujete veliko intersovanje za jednu ribu, ali pazite jer ona nema osjećanja prema vam kao vi prema njoj.

 

Nastavak na slijedećoj stranici…

Stranice: 1 2