Lav se susreće sa PROŠLOĆU, Škorpiju očekuju promijene na RADNOM MJESTU a Jarca očekuje SAMO SREĆA!

Lav se susreće sa PROŠLOĆU, Škorpiju očekuju promijene na RADNOM MJESTU a Jarca očekuje SAMO SREĆA!

5. srpnja 2022. 0 By Maja

OVAN

Vama će ovo biti vrlo zanimljiv period do kraja sedmice. Posebno na poslovnom planu će vam sve polaziti za rukom. Upravo će jedan vaš radni kolega reči nešto što će vas mnogo obradovati.  a posebno nešto divno vas čekuje početkom vikenada. Vi za probleme nećete znati.

 

BIK

Iskoristite položaj palaneta koji vam donose samo lijepe momente do kraja sedmice. Kako na poslovnom, tako i na ljubavnom polju sve će vam ići od ruke. Ono što će vama biti od veliko značaja je činjenica što će vam vam voljena osoba odati jednu tajnu koja će vas mnogo obradovati.

 

BLIZANCI

Pred vama su vrlo teški dani kada je ljubav u pitanju. Vas očekuju samo nesuglasice sa voljenom osobom, ali vi samo pokuašvate da saznate istinu. Imate sumnje u vašeg partnera ali on šuti i ništa ne komentariše. Vi ćete do kraja sedmice saznati bolnu istinu. možda čak i raskinuti vezu.

 

LAV

Ne budite previše iznenađeni ako vam se do kraja sedmice javi bivša ljubav. Činjenica je da vas nikada nije zaboravila i ona će željeti da obnovi vezu sa vama. Odluka je na vama. jer ste vi ibli osoba koja je raskinula vezu. Vaš partner vas još uvijek voli, i neće lako popustiti.

 

DJEVICA

Do kraja sedmice vam nećeć biti lako zbog nekih dešavanja na poslovnom planu. Imate velike ciljeve, ali nikako da ih ostvarite. Vaše poslovne želje su veće od vaših mogućnosti, zato pokušajte ići korak po korak, ka željenom cilju.

 

Nastavak na slijedećoj stranici…

Stranice: 1 2