SIMBOL koji izaberes OTKRIVA STA TE CEKA OVOG LETA: LJUBAV, NOVAC  ili bol?

SIMBOL koji izaberes OTKRIVA STA TE CEKA OVOG LETA: LJUBAV, NOVAC ili bol?

5. srpnja 2021. 0 By Lala

SIMBOL BROJ DVA:

Vi koji ste izabrali simbol broj dva ste od onih koji se uvek nadaju novcu, sve im se vrti oko njega.

Dakle vi ste izabrali novac, a kako cete sa njim biti u vezi, ovoga leta, postoje dve varijante. Ni jedna , niti druga nisu neko vase resenje, ne bar ono koje bi moglo da vas iznenadi ili obraduje.

Odmah ste na pomen novca pomislili da cete ga dobiti, a dobro znate da ga nemate od koga dobiti. Ko jos dobija novac, osim neki srecnici na lutriji, ali i to  dobijaju oni koji imaju. I uvek obavezno dobijaju oni koji ga imaju, i koji su ga imali. Retko kada dobije neko od radnicke  klase!

Vi ste u dugovima zbog prezivljavanja pa samo vas moze spasiti dozvola za kredit. Morate racunati svoje proseke primanja, pa se uzdajte u njih. Bicete zadovoljni da vam se odobri, i da vratite dugove, pa budete na nuli.

 

SIMBOL BROJ TRI:

 

Vi koji ste izabrali  simbol broj tri, cemu se nadate vi?

Mozda ste u ceznji za sedmicom na lutriji, ili nekom novacanom dobitku? Bilo kako bilo vi ste izabrali ljubav koja ce obeleziti ovo leto.  Bicete ludi i zaljubljeni, a to ce vam biti vraceno duplom merom.

Verujte da je to vrednije  od svih para, jer pare budu i potrose se pa ih se i ne setite. A  ljubav  je ono osetljivo polje, lepse od svih i vrednije od novaca i svih materijalnih dobara.

Novcem mozete imati i kupiti sve sto zelite, i pozelite. Sve sto zelite i pozelite, osim ljubavi.

Stranice: 1 2