Ovi zodijaci do KRAJA MJESECA ce SAZNATI da ih je PREVARILA  njihova NAJVECA LJUBAV ! -SRCE im se NECE moci LAKO OPORAVITI!

Ovi zodijaci do KRAJA MJESECA ce SAZNATI da ih je PREVARILA njihova NAJVECA LJUBAV ! -SRCE im se NECE moci LAKO OPORAVITI!

6. srpnja 2021. 0 By Maja

OVAN

Vi ste zodijak koji se je uvijek borio za svoju ljubavnu srecu. Osoba ste koja ce sve uciniti za ljubav voljeno  bica, jer vi ste takvi, i nikada se necete mijenjati. Vama je ljubav sve u zivotu, i vi nikada se ne bi odrekli te ljubavi, jer vas partner vama znaci sve.

Vi ste osoba koja zeli povjerenje, ali i ljubav u svom zivotu. Pred vama su dani u kojima cete poceti da imate sumnje.

Vas partner ce se naglo promjeniti, ali vi necete znati sta se iza toga krije. Uvijek ste bili iskreni jedno prema drugom, i nikada ne biste dozvolili da neke sumnje vladaju medju vama. Ali vas sumnje muce i vi cete zeljeti da saznate zasto je doslo do promjena u vasoj vezi.

Istina vam se nece dopasti, jer vi cete saznati da vam partner nije vjeran.

Do kraja mjeseca vi cete saznati sve. Vas partner je bio sa jednom drugom osobom, i preko toga vi nikada necete moci preci. Prevaru nikada necete oprostiti, jer vi ste zodijak koji zeli srecu i koji se uvijek samo sreci nada.

Do kraja mjeseca vi cete morati da se pomirite sa velikim bolom ali nadu u pravu ljubav nikada necete gubiti.

Sreca je na vasoj strani, ali ne sa osobom sa kojom ste trenutno. Nije vam ta ljubav sudjena, ali vama ce prava ljubav jos da pokuca na vrata. Ne gubite nadu jer prava ljubav ce doci i niko sretniji od vas nece biti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2