Ovim zodijacima DOLAZE TESKI DANI!ZIVOTNE OLUJE  im nece dati mira….

Ovim zodijacima DOLAZE TESKI DANI!ZIVOTNE OLUJE im nece dati mira….

9. srpnja 2023. 0 By Maja

BLIZANCI

Vi ste uvijek znali sta zelite, ali sreca vama nije bila posebno naklonjena. Vi ste bice koje je naucilo da se bori za sve sto mu je u zivotu bitno, jer neko kao vi nikada ne odustaje. Osoba ste koja mnogo cini za svoju srecu, ali kao da vam ista ta sreca u zadnje vrijeme okrece ledja.

Naucili ste da se suocavate sa velikim problemima, i mada ste vi uvijek bili osoba koja je znala da se suoci sa svim, nije vam bilo lako.

Na polju ljubavi dolazi do velikih promjena- Pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce. Zivotne oluje ponovo stizu u vas zivot, i vi cete morati da se suocite sa problemima kao nikada do sada.

Vama ljubavna sreca nije sudjena jer u narednim danima vi cete saznati sve . Pred vama su desavanja koja ce vam jako tesko pasti, jer cete saznati da vas osoba koju volite najvise na svijetu vara.

Vi ste uvijek imali veliko povjerenje u vaseg partnera, ali on ce vam hladno okrenuti ledja.

Velika bol i tuga su pred vama koja ce vam slomiti srce. Uvijek ste sve cinili za voljenu osobu, ali nece vam lako biti. Pred vama su desavanja koja ce vas mnogo uzrujati. Vi cete imati priliku da saznate svaku laz koju vam je voljena osoba ikada izgovorila.

Teski dani su pred vama  u kojima ce vam trebati mnogo hrabrosti, da sve na neki nacin dovedete u red.

 

Nastavak na sljedecoj stranici….

Stranice: 1 2