9. srpnja 2021. 0 By Maja

JARAC

Vi ste uvijek znali sta zelite u svojoj vezi, ali sa voljenom osobom je sve vise i vise problema sa kojima ne mozete da izadjete na kraj. Osoba ste koja je uvijek bila na strani ljubavi, ali poceli ste da imate velike sumnje u vaseg partnera.

Osoba ste koja ne donosi nagle zakljucke, vi uvijek sve prvo dobro razmislite. U danima koji su pred vama vi cete ipak saznati bolnu istinu da vam voljena osoba nije vjerna.

To ce vam slomiti srce. Mada ce se vas partner zbog toga mnogo pokajati, vi oprostiti necete moci. Pred vama je velika bol jer sa tom osobom ste imali velike planove.

Vas partner ce vas moliti za oprostaj, ali vi necete moci oprostiti. Do kraja mjeseca vi cete zauvijek okrenuti ledja osobi za koju ste bili spremni sve da date.

Vama je jako bitno da ostanete ponosni, i to cete  i biti jer vi ste uvijek bili vjerna dusa koja je uvijek znala da samo iskrenu ljubav zeli.

Nazalost iskrenu ljubav niste upoznali, vec osobu koja ce vam slomiti srce. Desavanja koja su pred vama , mnogo ce vam znaciti, jer napokon cete imati priliku da sami sa sobom rijesite neke stvari.

Da vratite film i da saznate u kojem momentu je sve krenulo naopako.

Ljubavna sreca vam okrece ledja i to ce vam jako tesko pasti, ali vi cete imati snage i vjere u sebe da sve okrenete u jednom boljem pravcu. Vi cete jos pronaci svoju iskrenu srecu.

Stranice: 1 2