Izaberi DRVO SUDBINE  i saznaj sta ce ti se LIJEPO DESITI do KRAJA LJETA!-Jedan je ZNAK  da ces IMATI SRECE  kao NIKADA do SADA!

Izaberi DRVO SUDBINE i saznaj sta ce ti se LIJEPO DESITI do KRAJA LJETA!-Jedan je ZNAK da ces IMATI SRECE kao NIKADA do SADA!

17. siječnja 2022. 0 By Maja

DRVO SUDBINE BROJ 1

Ti si osoba kojoj u zadnje vrijeme nije islo sve po planu, ali ipak si odlucan da ce ti sve krenuti na bolje. Ti si neko ko nikada ne odustaje, i problemi sa kojima se trenutno mucis posebno se pokazuju na poslovnom polju.

Mada si osoba koja je marljiva i koja sve cini kako bi posteno zaradila svoj dinar, nikako da ti krene na bolje.

Naravno ti se nadas da ce krenuti na bolje, ali polako i ti gubis strpljenje. Ti i osoba koja zaista moze mnogo da trpi, ali i ti naravno imas svoje granice.

Poslovna sreca bi tebi itekako dobro dosla, jer zaista je previse problema tebe zadesilo. Drvo sudbine koje si izabrao tebi donosi veliku novcanu srecu do kraja ljeta.

Ti ces uspjeti da sve postignes sto si imao u planu. Mnogo toga se mijenja u tvom tvom zivotu, jer ti ces imati srece kao nikada do sada.

Zahvaljujuci dobivenom novcu, ti ces moci da ostvaris svoje snove i niko sretniji od tebe nece biti. Do kraja ljeta ti ces  shvatiti da je vrijedilo biti uporan, mada si i ti ponekad gubio i nadu i strpljenje. Sve ce da ti krene na bolje i ti ces biti samo sretan.

 

DRVO SUDBINE BROJ 2

Ti zivis za ljubav i svoju ljubavnu srecu. Osoba si koja je uvijek znala sta zeli, jer ti si bice koje nikada ne odustaje. Mnogo toga se je desavalo u tvom zivotu, ali ti nikada nisi zelio da se zalis, jer ljubav je nesto sto je tebi uvijek davalo snagu.

Mnogo srece u ljubavi nisi imao, ali uvijek si se nadao da ces jednog dana upoznati svoju srodnu dusu.

Od te ideje nikada nisi odustao, i nikada nisi zelio da vjerujes da tebi prava ljubav nije sudjena. Istina je da ces do kraja ovog ljeta upoznati svojuveliku ljubav, koja ce cijeli tvoj zivot promjeniti iz korijena.

Tebi je sreca sudjena kao nikada do sada, jer sa osobom koju ces upoznati ti ces samo za iskrenu srecu znati.

Velika desavanja su pred tobom koja ce ti vratiti vjeru u iskrenu ljubav, jer sa osobom koju ces upoznati ti ces samo za najvecu srecu znati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2