IZABERI KLJUC i saznaces NESTO BITNO o tvom zivotu – sta ti TREBA za SRECU i sta te NAJJACE BOLI!

IZABERI KLJUC i saznaces NESTO BITNO o tvom zivotu – sta ti TREBA za SRECU i sta te NAJJACE BOLI!

11. srpnja 2021. 0 By Lala

Svaki covek ima nesto sto mu srecu stvara. Svakom coveku je do necega mnogo stalo i svako od nas mora da ima nesto u zivotu kako bi bio istinski srecan…

 

KLJUC 1)

Ako ste izabrali prvi kljuc:

Vama nikada na prvom mestu nisu bile materijalne stvari. Vi ne zelite da se izborite za velike uspehe i za veliku kolicinu novca nego vi zelite da se izborite za neke stvari koje za vas nemaju uopste cenu. Postoji nesto bez cega vi ne mozete biti srecni, a naravno da je rec o ljubavi. Upravo je ljubav za vas nesto najvaznije i vi bez ljubavi ne mozete da funkcionisete. Vama je najvaznije da se izborite za ljubavnu srecu, jer kada imate srece u ljubavi onda vi prosto blistate. Ma koliko da vi imali razloga za srecu u zivotu vi zaista nikada ne mozete biti srecni ako nemate srece u ljubavi. Vas je ljubav uvek pokretala i upravo je ljubav ”kljuc vase srece”.

KLJUC 2)

Ako ste izabrali drugi kljuc:

Neki ljudi od zivota traze kule i gradove. Nekim ljudima je potrebno mnogo za srecu, ali je vama za srecu potrebno malo. Postoje neke stvari koje vas odusevljavaju i koje vas cine srecnima. Vama je mnogo stalo do dobrote i vi volite da videte dobrotu drugih ljudi, jer vam to vraca veru u neko lepse sutra. Vi ste osoba kojoj srecu donose sitnice. Upravo su vama obicne sitnice dovoljne za srecu i vi umete da cenite svaki gest neke osobe sa kojim ona zeli da vas usreci. Vi ste izuzetno emotivni i zbog toga vam je tako lako omoguciti srecu, ali vam je isto tako nazalost veoma lako naneti tugu. Vi ste osoba koja od zivota zaista ne trazi previse.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2