LJUBAVNI HOROSKOP za  13.JUL:  Ovan uziva u  sigurnoj vezi,Bik gresi u ljubavi…

LJUBAVNI HOROSKOP za 13.JUL: Ovan uziva u sigurnoj vezi,Bik gresi u ljubavi…

12. srpnja 2021. 0 By Lala

Ovan

Vaša veza je sigurna i stabilna. U partneru imate potpunu podršku i utehu kada vam je najpotrebnija. Mogli biste da ga prijatno iznenadite ukusnom večerom i toplom kupkom. Vi već znate kako da mu pokažete koliko vam znači u životu.

 

Slobodni pripadnici ovog znaka bi mogli da odustanu od udvaranja jednoj zauzetoj osobi.

Bik

Imate izraženu potrebu da kontrolišete partnera, a još uvek niste svesni da to uopšte neće izaći na dobro. Razlog ovakvom ponašanju leži u vašoj ljubomori, a ona, pak, u nedostatku samopouzdanja. Sumnje vam dodatno podstiče partnerova nezainteresovanost – najverovatnije ga neko iz njegove okoline huška protiv vas.

 

Porazgovarajte otvoreno o svemu.

 

 

Blizanci

Neke pripreme kojima ste posvećeni vam oduzimaju prilično vremena, te stoga ne uspevate da se posvetite partneru i njegovim željama. Vama je takođe potrebna pažnja, ali ne dobijate je u dovoljnoj količini. Popričajte o svemu što vas tišti, svatićete da i niste toliko udaljeni jedno od drugog kako ste isprva mislili.

 

Kraj dana donosi emotivno ispunjenje.

Rak

Danas ste pomalo zatečeni i začuđeni jer osećate da se voljeno biće distanciralo od vas. Nije sve tako crno – partneru je samo potrebno da provede neko vreme baveći se svojim interesovanjima.

 

Mogli biste da se ugledate na njega i provedete neko vreme u druženju sa prijateljima sa kojima već neko vreme niste u kontaktu.

 

 

Lav

Danas će vas zvezde staviti pod svoje. Prepustite se događajima bez previše razmišljanja i mozganja. To je najbolje rešenje za danas i doneće vam siguran uspeh na ljubavnom planu. Opustite se.

 

Pravo je vreme da mnogo pogrešnih koraka i svaljivanja krivice na druge shvatite da ste samo vi odgovorni za svoj život.

Devica

Danas ćete se zapitati šta se događa sa vama i vašim emotivnim životom. Kosmos ima za vas planove, ali da bi oni mogli da se ostvare, moguće je da će vas poremetiti malo.

 

Zato se ne brinite ako vam se dogodi neka nezgoda na ljubavnom planu i verujte da je to samo priprema za novo i pozitivno iskustvo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2