NOC MLADOG MESECA je bila 10. JULA,ali tek pocinju POSLEDICE OVOG FENOMENA – evo ko ce PATITI!

NOC MLADOG MESECA je bila 10. JULA,ali tek pocinju POSLEDICE OVOG FENOMENA – evo ko ce PATITI!

13. srpnja 2021. 0 By Maja

Noc mladog mjeseca koja je iza nas na ove zodijake je ostavila lose posljedice. Mnogo toga se mijenja na gore u narednom periodu.

OVAN

Mada vi vazite za jakog i upornog zodijaka, u narednom periodu cete se morati suocavati sa velikim problemima koje je utjecaj mladog mjeseca ostavio na vas znak. Problemi vama nisu nepoznati i uvijek ste znali da se izborite sa njima.

Proslost vas je naucila da se za sve morate boriti, mozda cak i vise nego neko drugi.

Ipak nikada se niste zalili, jer vi ste naucili da se suprostavljate svakom zivotnom izazovu. Veliki trud posebno ulazete u vasu poslovnu karijeru,  i upravo na tom polju uskoro nastaju problemi. Pred vama su naime velike promjene koje ce vam donijeti velike novcane probleme koji vam zaista nisu potrebni.

Ipak situacija koja je pred vama nece se moci zaobici, jer pred vama su desavanja za koja ce vam biti potrebno mnogo strpljenja, ali i mnogo snage da nastavite dalje.

Novcani problemi vas nece zaobici, jer pred vama su poslovne promjene koje ce se veoma lose odraziti na vas. Posljedice mladog mjeseca donose probleme sa kojima cete morati izaci na kraj, ali uvijek ste znali da se borite za svoju srecu.

U narednom periodu cete posebno morati da pazite kakve odluke donosite, jer lako vam nece biti.

Desavanja koja su pred vama mnogo ce od vas zahtijevati, ali vi cete pokusati da pronadjete rijesenje za probleme koji ce nastupiti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2