Izaberi MAGICNU KUTIJU i saznaj KAKVA se PORUKA ze tebe u njoj krije?! BIRAJ PAZLJIVO jedna je znak VELIKE TUGE!

Izaberi MAGICNU KUTIJU i saznaj KAKVA se PORUKA ze tebe u njoj krije?! BIRAJ PAZLJIVO jedna je znak VELIKE TUGE!

15. srpnja 2021. 0 By Maja

U magicnim kutijama se kriju vazne poruke. Izaberi jednu i saznaj svoju sudbinu za naredni period.

MAGICNA KUTIJA BROJ 1

Ti si osoba koja se je do sada morala suociti sa raznim problemima. Bice si koje nikada nije zeljelo da odustane od svojih namjera , ma koliko one teske bile. Uvijek si nastojao da se izboris za sebe, ma koliko ti to ponekad tesko palo . Ti si uporn osoba koja poslije svakog pada postane samo jaca.

Nikada neces dozvoliti da te neko sazaljeva, vec ces se za svoju srecu potruditi.

Iza tebe su neka desavanja  koja su ti slomila srce, ali nazalosti tvoje  srce ce jos jednom biti izlozeno velikoj tugi. Izabrao si kutiju koja sa sobom donosi veliko upozorenje da bi vrlo lako mogao ostati slomljenog srca.

Jedna osoba koju ces mnogo voljeti ce tvoje dobro srce da slomi i da te mnogo razocara. Uporan si na svim poljima svog zivota, i nista drugacije nece biti ni ovaj put. Ti ces se za svoju srecu jos izboriti ma koliko ti tesko bilo.

 

MAGICNA KUTIJA BROJ 2

Ti si veoma emotivna osoba koja je uvijek vise cinila za druge nego za sebe. Velika si dusa koja nikada ne zeli da drugi pate, ali ti si u svom zbog drugih mnogo patio. Osoba si koja je uvijek mnogo cinila za svoju srecu, ali ta sreca tebi nije uvijek bila naklonjena. Pred tobom su desavanja koja ce ti ovaj put samo veliku srecu donijeti. Pred tobom su velike promjene koje ce ti biti os velikog znacaja.

Poslovne promjene uskoro stizu u tvoj zivot, i ti ces imati mnogo vise uspjeha nego sto to sada mozes zamisliti.

Tebe ocekuje jedan predivan period u kojem ces ti na poslovnom polju postici mnogo.  Novcani sobici nece izostajati, jer tevi slijedi sreca kao nikada do sada. Vrijeme je da se udaljis od svih problema koji te trenutno prate, i to ce ti i poci za rukom. Veliki si sretnik.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2